Beauty

7 verzorgende body producten waarmee jij je huid hydrateert tijdens de koude winterdagen

In de winter hebben we allemaal last van een droge huid en daarom is het belangrijk dat we het goed hydrateren. Behalve dat het drinken van water hierbij erg belangrijk is, speelt bodylotion ook een grote rol. Daarbij is het dagelijks insmeren van je lichaam met bodylotion een essentiële taak. Daarom hebben wij 7 bodylotions op een rijtje gezet die jij nodig hebt. 

We willen onze huid tijdens de gure wintermaanden goed beschermen. Hier zijn bodylotions perfect voor. Er zijn genoeg bodylotions te koop, maar welke zijn nou echt daadwerkelijk fijn en hydrateren de huid voldoende? Wij helpen je hierbij door de beste bodylotions op een rijtje te zetten. Zo voorkom jij voortaan een droge en schrale huid tijdens de winter. 

1. Rituals 
Dat de body creams van Rituals lekker ruiken weet jullie natuurlijk al, maar wist je ook dat ze je huid als de beste hydrateren? Wij zijn in ieder geval een enorme fan hiervan. 

Rituals body cream | €17,50

2. Kiehl’s
Deze crème is misschien aan de prijzige kant, maar het is een echte musthave voor je lichaam. De volle en rijke créme biedt 24 uur lang zachtheid en zorgt dat je vochtarme huid het goed opneemt, met als doel deze te herstellen.

Kiehl’s body cream | €38
 

3. Holland & Barrett
Sheabutter is een 100% natuurlijke plantaardige boter die komt uit de noten van de Afrikaanse Shea Boom. Deze boter draagt bij aan een gezonde en soepele huid. Perfect tijdens de winter dus!

De Tuinen sheabutter body cream | Sale €5,69
4. Yves Rocher
Deze verzachtende boylotion van Yves Rocher hydrateert de huid en laat het de hele dag zacht aanvoelen. Het geheim achter deze fijne lotion is galamboter en kopra-olie die de huid voeden. 

Yves Rocher bodymilk | Sale €3,75

5. Dove
De bodylotions van Dove zijn fijn en ook nog eens betaalbaar. Perfecte combi! Dit is de DeepCare en voedt de huid intens. 

Dove bodylotion | €1,62
 

6. Clinique  
De Clinique Deep Comfort is een luchtige en vochtverzorgende bodylotion die de droge huid voedt en de vochtbalans versterkt. Het is ook nog eens hygiënisch in gebruik door het pompje dat aan het flacon zit bevestigd. 

Clinique bodylotion | €34
 

7. Biotherm 
De heerlijke en zachte bodymilk van Biotherm is handig voor dagelijks gebruik en laat de huid satijnachtig voelen. Daarbij helpt het de droge huid herstellen en versterkt de natuurlijke elasticiteit. 

Biotherm body milk | €17,50

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock