Lifestyle

11 dingen die je als twintiger moet doen met je beste vriendinnen

Op de basisschool spelen jullie samen met de Barbies, op de middelbare school tutten jullie samen op voor het schoolfeest en als twintigers bespreken jullie alle gossip van het weekend in een hip koffietentje. Met je beste vriendinnen maak je veel mee, maar er is meer dan alleen koffie. Deze dingen moet je écht met je beste vriendinnen gedaan hebben – voordat jullie dertig zijn ;-). 

Een girls-trip maken
Voor je het weet zijn jullie verliefd, verloofd, getrouwd en misschien zelfs aan de kinderen. Echt, het gaat sneller dan je denkt! Daarom is nu hét moment om samen op vakantie te gaan. Boek die trip naar New York waar jullie altijd over hebben gefantaseerd of pak jullie backpack in om richting Thailand te gaan. Now is the time!

Oude foto’s terugkijken
Je weet wel, van die zeer professionele ‘fotoshoots’ (*kuch*) die jullie vroeger hielden inclusief beugel en jeugdpuistjes. Mega gênant, maar hé… er is chantagemateriaal van iedereen. Slappe lach gegarandeerd!

Nieuwe foto’s maken 
Die fotoshoots houden jullie niet meer, hooguit nog een paar selfies. Maar het is juist zo leuk om foto’s te maken wanneer jullie überbrak zijn, net kletsnat zijn geregend of gekke bekken trekken. Je weet wel, van die foto’s die je met niemand anders wil delen dan met je beste vriendinnen. 

Een sleepover houden
En kijk samen de films die jullie vroeger altijd keken zoals The Princess Diaires, Mean Girls en High School Musical. Just like old times, maar dan misschien nog wel leuker. 

Over seks praten
Praat over piemels, vagina’s, standjes, soa’s, masturberen en de hele mikmak. Er is niks ergs aan om over seks te praten, het kan juist alleen maar verrijkend zijn! En als je het met iemand wil bespreken, dan zijn het je beste vriendinnen wel. 

Herinneringen ophalen
Kennen jullie elkaar al heel lang? Blijf praten over de dingen die jullie vroeger meemaakten. Zo gaan jouw jeugdherinneringen nooit verloren en je ziet in hoe belangrijk jouw vriendinnen zijn! 

Een roadtrip maken
Jullie zijn allemaal boven de 18 en waarschijnlijk met rijbewijs, roadtrip it is! Rijd een keer spontaan naar Maastricht of Antwerpen, of misschien zelf naar Parijs of Berlijn. 

Luxe uit eten gaan 
Vroeger hadden jullie net genoeg geld voor een patatje speciaal, maar dat is nu (gelukkig) wel anders. Eindelijk kunnen jullie je veroorloven om iets luxer uit eten te gaan. Yay!

Bij elkaar eten
De meeste meiden gaan rond hun twintigste uit huis. Tijd voor dinner parties! Ga om de beurt bij elkaar eten om elkaars (nieuwe) huis te bewonderen en natuurlijk om elkaars kookskills te ervaren. 

Samenwonen
Als je dan toch uit huis gaat, waarom dan niet met je beste vriendinnen? De huur is al duur genoeg, en hoe gezellig is dat! Er is altijd iemand om mee te praten als je thuis komt, iemand om samen mee te koken, iemand die je haar vasthoudt als je het in het weekend te bont hebt gemaakt en iemand om kleding van te lenen voor een eerste date. 

Naar een heel groot feest gaan
Werden jullie vroeger nog geweigerd bij de deur ‘omdat jullie je ID niet bij jullie hadden’, maar nu kunnen jullie overal naartoe waar jullie maar willen! Ga een keer naar een heel groot feest met z’n allen en ga helemaal los. Uiteraard met optutten vooraf. 

Lees ook: 

Beeld: iStock