Lifestyle

‘Ik at een donut van de penis van mijn vriend en dit is wat er gebeurde’

Het is altijd leuk om nieuwe dingen te proberen in de slaapkamer. Een nieuw standje of een seksspeeltje kan heel opwindend zijn, maar je kunt nog een stapje verder gaan. Wil je jouw seksleven écht ‘upspicen’? Je kunt ook een donut van je vriends penis eten! Krista nam de proef op de som…

Als je bij de Amerikaanse Cosmopolitan werkt dan wordt er blijkbaar aan je gevraagd om sekstips uit te proberen. Krista McHarden, redacteur bij de Amerikaanse Cosmopolitan, besloot de uitdaging aan te gaan. Zij testte uit of een donut om de penis van je vriend écht opwindend is. 

“Ik kocht de donut bij een bakkerij waar ik nooit meer zal komen. Eenmaal thuis zette ik Marvin Gaye op en begonnen we op bed te zoenen totdat zijn penis klaar was voor de donut. Het gat van de donut was best wel smal waardoor de donut net over zijn eikel paste. Wonder boven wonder bleef de donut heel. En toen begon het. Het was net als elke andere pijpbeurt, maar dan met een donut in de weg. We hebben keihard gelachen! Het glazuur maakte het pijpen een stuk leuker en aangenamer. En nee, het schaamhaar was geen probleem! Na de gebeurtenis dook mijn vriend weer in het boek van Stephen King, maar ik wist dat hij niks geweldigers kon lezen dan de situatie die net was gebeurd. Here’s the thing: Seks is fantastisch en bijna altijd goed, vooral met iemand van wie je houdt. Maar soms wil je het wat spannender maken. En in dit geval in de vorm van een donut.”

Krista raadt deze bizarre sekstip dus aan. Maar of het nu echt zo’n goed idee is…