Fashion

3x fashionable outfits perfect voor naar school

Het nieuwe jaar willen we met een frisse start beginnen. Dat doe je natuurlijk door elke dag er geweldig uit te zien op school. Geef toe: school is ook eenmaal leuker als je weet dat je een leuke outfit aan hebt. Heb jij ook het probleem dat je even niet weet wat je moet aantrekken naar school? Maak je dan geen zorgen, want wij hebben de leukste schooloutfits samengesteld! 

We zitten allemaal weleens in een kledingcrisis en we weten allemaal hoe vervelend dit kan zijn. Vooral in de winter is dit een veelvoorkomend probleem. Het is in de zomer een stuk makkelijker om goed voor de dag te komen, want met een korte spijkerbroek en een leuke top ben je al zo goed als klaar. In de winter is dit een stuk lastiger, want je wilt tenslotte je warm kleden. 

Omdat we weten dat dit een veelvoorkomend probleem is bij veel meiden hebben we drie volledige schooloutfits samengesteld die erg geschikt zijn naar school. Het enige wat je hoeft te doen is je winterjas aan and you’re ready to go

Comfy & Colour
Met een mom jeans als basis en een felgekleurde leren jas maak je deze look compleet. Het valt op, maar het zit ook nog eens erg comfy

Jeans, Bershka €​29,99 
Jasje, Mango Sale €39,99
Top, ASOS €17,32
Schoenen, ASOS €26,67
Riem, Boohoo €11

Casual & Chic
De pantalon met krijtstrepen maakt de look vooral chic en de oversized trui maakt dit weer casual. Maak deze look af met een militair jasje, stoere bikerboots en een bruine nette tas. 

Broek, Bershka €19,99 
Trui, Mango Sale €29,99 
Schoenen, Boohoo €34
Tas, Mango Sale €19,99
Jas, Bershka Sale €29,99 

Sporty & girly 
Ben je meer van de sneakers en houd je ook erg van rokken? Dan is deze look erg geschikt voor jou! De basis is een zwarte spijkerrok met daaronder lange kousen. Voor een sporty look voeg je een sweater, bomberjack en een paar goede sneakers toe. 

Rok, Stradivarius €19,95 
Trui, ASOS €18,67
Jas, Mango €29,99
Sneakers, ASOS €106,66
Panty, Boohoo €11

Lees ook:

Beeld: iStock