Celebs

Raad de leeftijd: deze celebs zijn een stuk jonger of ouder dan je denkt

Celebs zijn er in alle vormen, maten én leeftijden. Maar bij acteurs en actrices ligt dat niet altijd even in de buurt van de leeftijden van de personages die ze spelen. Ook artiesten komen vaak ouder over dan ze eigenlijk zijn. Ben jij goed in leeftijd schatten met alleen een foto? Test het uit met dit artikel en wie weet zullen sommige celebs je nog verrassen! 


Troian Bellisario 
Natuurlijk weten we allemaal dat onze geliefde Pretty Little Liar meiden veel ouder zijn dan de personages die ze speelden. Zeker in de eerste seizoenen waarin ze allemaal nog middelbare school leerlingen moesten voorstellen. Ze deden dit zo overtuigend dat wij ze zo geloofden. Maar wist je al dat Troian 31 is?


Sasha Pieterse
De actrices die de vier hoofdrollen speelden in Pretty Little Liars waren vanaf de eerste aflevering al geen tieners meer. Maar dat betekent niet dat er geen andere castleden in de serie zijn die wel zo jong waren. Of zelfs jonger… Sasha Pieterse was nog maar 14 jaar oud toen ze voor het eerste de rol van Alison op zich nam! Dit maakt haar anno 2017 nog maar 21 jaar oud.  


Willow Smith
Als we diep in ons geheugen graven kunnen we Willow nog als dat kleine meisjes herinneren dat enorm lange vlechtjes in de clip van Whip My Hair showde. Maar dat is inmiddels zes jaar geleden en Willow is nu alweer 16 jaar oud. Toch, als we naar foto’s als die hier boven kijken, zouden we haar snel nog ouder schatten dan ze werkelijk is. 


Jennifer Lawrence
Het lijkt alweer zo lang geleden dat Jennifer de zestien- en zeventienjarige Katniss speelde in de Hunger Games films. Toch blijft ze nog steeds één van de jongste succesvolle actrices in Hollywood. Zo is ze al vier keer voor een Oscar genomineerd en heeft ze er op de jonge leeftijd van 22 jaar zelfs eentje gewonnen. Jennifer is op het moment 25 jaar oud. 


Ian Somerhalder
De eerste man in ons lijstje en zeker het noemen waard. Want ook al speelt Ian in The Vampire Diaries nog steeds een vampier die voor altijd 23 jaar blijft, hij zelf is deze leeftijd al lang gepasseerd (zelfs al voor dat hij aan TVD begon). Ian is namelijk een paar maanden terug 38 jaar oud geworden. Jup, die zit een stuk dichterbij de veertig dan we ooit hadden gedacht!


Lorde
Deze Nieuw-Zeelandse zangeres werd in één klap wereldberoemd met haar hit Royals in 2013. Maar wist je al dat ze toen pas 16 jaar oud was? Lorde is inmiddels uit haar tienerjaren gegroeid, maar met haar 20 jaar is ze nog steeds één van de jongste succesvolle artiesten van dit moment.  

Blake Lively
Getrouwd, twee kinderen en al een succesvolle film- en tv-carrière van meer dan twaalf jaar: Blake Lively heeft het allemaal. Dit is natuurlijk al een hele prestatie op zich, maar alleen maar meer verrassend wanneer je je realiseert dat ze pas 29 jaar oud is. 

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images