News

Gossip Girl(scene) week 1

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian slaat een nieuwe weg in, gigantische fout gemaakt in Kylie Jenners kalender, Ryan Reynolds en Blake Lively bewijzen weer eens dat ze het perfecte koppel zijn en Ed Sheeran lanceert twee nieuwe singles.

View post on Twitter

De kritiek dat Kylie Jenner niks kan gaat niet meer op. De realityster is de afgelopen twee jaar een echte zakenvrouw geworden met een succesvol make-upmerk en sinds kort ook een Kylie-webshop waar ze merchandise verkoopt. Kylie telefoonhoesjes, Kylie hoodies en zelfs Kylie strings… de producten vliegen als warme broodjes over de toonbank. De brunette mag zichzelf niet voor niks de tweede rijkste van de Kardashian/Jenner familie noemen. Maar het gaat niet allemaal van een leien dakje. Kylizzle verkoopt ook een kalender vol met (pikante) foto’s van zichzelf. Een probleempje: er is een gigantische fout gemaakt! Uiteraard staat haar eigen verjaardag er ook in maarre… wanneer is dat ook alweer, Kylie? Op de kalender staat 20 augustus, maar in haar paspoort staat toch echt 10 augustus. Oeps!

Hot couple alert! Joe Jonas heeft het er flink van genomen tijdens zijn vrijgezellenperiode, maar hij heeft nu iemand gevonden met wie hij serieus is. Geruchten over een relatie tussen Joe en Game of Thrones-actrice Sophie Turner deden al langer de ronde, maar de kersverse tortelduifjes zijn nu Insta-official! De blondine heeft de relatie bevestigd door een foto van haar vriend te plaatsen. Ze genieten samen van een vakantie in Miami. Cute!

Nu Brad Pitt en Angelina Jolie niet meer bij elkaar zijn, hebben we alle hoop gezet op Ryan Reynolds en Blake Lively. De twee lieten onlangs hun dochters voor het eerst zien en bevestigden wat we altijd al dachten: ze zijn het perfecte gezinnetje. Net als je dacht dat Ryan en Blake’s relatie niet nog perfecter kon zijn, onthult de acteur dat zijn vrouw degene is die hem over zijn angsten heen helpt. “De verwachtingen waren torenhoog voor Deadpool. Alle verwachtingen vraten me op,” zegt de acteur over de periode dat zijn succesvolle film uitkwam. “Blake heeft mij daar doorheen geholpen. Ik heb gelukkig dat ik haar heb om mij met beide benen op de grond te houden.” Awww!

Kim Kardashian maakt voorzichtig een comeback op social media. De realityster nam een pauze van drie maanden na de traumatische overval in Parijs. Ze heeft dus veel kunnen nadenken over de richting die ze op wil en het lijkt erop dat ze een nieuwe weg wil inslaan. Geen selfies met duckface en halfnaakte spiegelfoto’s meer, maar onbewerkte foto’s van haar gezin. We zijn heel benieuwd naar de nieuwe Kim…

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Ed Sheeran begint het nieuwe jaar met maar liefst twee nieuwe singles. Hij is terug en beter dan ooit! De roodharige zanger heeft een break van een jaar genomen, en die rust heeft zijn vruchten afgeworpen. Hij heeft ‘Shape of You’ en ‘Castle on the Hill’ gelanceerd. Van de een krijgen we zin in de zomer, de ander is perfect om mee te chillen op een zondagmiddag. We like!

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀