Food

Deze Starbucks drankjes zijn perfect voor Valentijn

Het is alweer bijna tijd voor de meest romantische dag van het jaar: valentijn! Een romantische wandeling over het strand, samen koken of toch een filmpje kijken… Weet jij al wat je gaat doen met je crush? Mocht je nog wat tijd over hebben dan hebben wij een tip voor je: ga naar Starbucks. Starbucks heeft namelijk een paar super romantische drankjes. Weten hoe je deze moet bestellen? Lees dan snel verder.

Op de redactie zijn we dol op de drankjes van Starbucks en de keuze is enorm. Maar soms heb je gewoon zin in chocoladekoekjes door je Frappuccino. Of wil je frambozen- én karamelsiroop. Gelukkig kan dit allemaal bij Starbucks en is er zelfs een secret menu vol met de lekkerste en gekste drankjes. Zo staan er ook een heleboel drankjes op het menu die perfect zijn voor een romantische date met je crush. Benieuwd naar deze drankjes? Scroll dan snel verder!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

♥ Cotton Candy Frappuccino
Dit klinkt net zo lekker al dat het eruitziet! Wil jij deze lekkere Frappuccino bestellen? Vraag dan om een vanille Frappuccino met frambozensiroop.

 

♥ Raspberry Caramel Macchiato
Wow, dit ziet er spectaculair uit! Dit is een normale caramel macchiato, maar in plaats van vanillesiroop moet je vragen om frambozensiroop. 

 

♥ Strawberry Shortcake Frappuccino 
Een klassieker, maar daarom niet minder lekker. 😉

 

♥ Valentine Frappuccino
Dit is natuurlijk een echte must op Valentijnsdag. Dit is een aardbei Frappuccino met frambozensiroop, vanille en om het af te maken wat vers fruit.

 

♥ Captain Crunch Frappuccino
Ben jij gek op koekjes? Dan móét je dit drankje zeker bestellen. Vraag om een aarbei Frappuccino met caramelsiroop, toffeesiroop, hazelnoot en java chips.

 

 

Een foto die door maoyuue is geplaatst op

♥ Raspberry Milk Tea
Wil jij genieten van dit hemelse drankje? Vraag dan bij Starbucks om een koude zwarte thee met melk in plaats van water. Vraag vervolgens of ze wat toffeesiroop, frambozensiroop en een pompje van de klassieke siroop willen toevoegen. 

 

♥ Love Bean Frappuccino
Dit Starbucks drankje schreeuwt valentijn, we love it! Dit is een vanille Frappuccino met frambozenslagroom en chocolade. Omg…

 

♥ Chocolate Covered Raspberry Frappuccino
Vraag om een gewone vanille Frappuccino maar dan met extra java chips, frambozensiroop, mochasaus en mocha drizzle. Super lekker.

 

♥ Raspberry Cheesecake Mocha Frappuccino
Dit is the best of both worlds: cheesecake én Frappuccino. Proeven? Bestel dan een white chocolate mocha Frappuccino met frambozensiroop en slagroom.

 

♥ Java Berry Frappuccino
Vraag bij het bestellen om een vanille Frappuccino met aarbeiensaus en java chips. Maak het geheel of met wat slagroom en mocha drizzle.

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock