News

Wow: Kylie Jenner heeft een tattoo voor Tyga laten zetten

Het is een paar keer uit geweest, maar de relatie tussen Kylie Jenner en Tyga is sinds een paar maanden sterker dan ooit. De realityster heeft de rapper de eeuwige liefde verklaard zonder ook maar een woord te zeggen. Kylie heeft een tattoo voor Tyga laten zetten en zó ziet ‘ie eruit!

Fun fact: Kylie heeft de tattoo al zeker een maand, maar het is al die tijd niet opgevallen. Tot fotografen van TMZ een kleine ‘t’ op haar enkel spotten. Ze richtten hun camera meteen op de enkel om het bewijs te verzamelen. Maar als je terugkijkt op Kylie’s Instagram dan kon je ‘m al veel eerder zien! 

De tattoo is het ultieme bewijs dat hun relatie bloedserieus is. De tortelduifjes zijn al een paar jaar bij elkaar, ondanks alle verwachtingen dat het niet stand zou houden door Kylie’s jonge leeftijd. Maar op Snapchat is goed te zien dat ze nog altijd veel tijd met elkaar doorbrengen en de brunette een leuke stiefmoeder is voor het zoontje van de rapper. 

De tattoo is gezet door celebrity tattoo artist Rafael Valdez. De kleine letter past perfect bij alle andere minimalistische tattoo’s van Kylie. De rapper heeft zijn vriendin al eerder de eeuwige liefde verklaard, maar dan met een veel grotere tattoo op zijn onderarm. Aw! 

View post on Twitter

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀