Beauty

Dit zijn de 10 meest gegoogelde beautyvragen + de antwoorden!

Iedereen doet het, even snel googelen. Onze geliefde zoekmachine weet (bijna) overal het antwoord op. Je hoeft maar een vraag in te typen en het antwoord rolt eruit. Ben jij benieuwd welke beautyvragen het meest gegoogeld werden afgelopen jaar? Wij zetten ze voor je op een rijtje en gelukkig heeft Girlscene overal het antwoord op.

1. Hoe laat je je haar sneller groeien?
Bijna iedereen wil lange lokken en het liefst zo snel mogelijk. Helaas is er nog geen wondermiddel waarmee je de volgende dag met tien centimer langer haar wakker wordt. Gelukkig zjn er wel genoeg tips waardoor je het groeien een handje kunt helpen. Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat je haar sneller groeit.

2. Hoe verwijder je gelnagellak?
De gelnagellaktrend zette zich voort in 2016 er werd dan ook massaal gegoogeld hoe je deze nagellak verwijdert van je nagels, zonder je nagels te beschadigen. Het beste is om je gelmanicure te laten verwijderen in de salon waar je het hebt laten zetten. Wil je het toch thuis doen? Doop dan watjes in aceton, leg deze over je nagels en wikkel hier zilverfolie overheen. 

3. Hoe verberg ik wallen?
Nachtje doorgehaald, maar moet je toch de deur uit? Niemand wil met wallen onder haar ogen de straat op. In dit artikel geven wij tips om er toch fris en fruitig uit te zien na een avondje feesten.

4. Hoe reinig je make-upkwasten?
Make-upkwasten reinigen, een klusje waar wij stiekem nooit zin in hebben… Het is wel super belangrijk! Lees hier hoe jij je kwasten goed reinigt. Wil je dit klusje iets leuker maken? Wij hebben een super handige tool getest!

5. Hoe krul ik mijn haar?
Tegenwoordig zijn er super veel tools op de markt om je haar mee te krullen. Wij krijgen op de redactie dan ook regelmatig nieuwe producten binnen om ons haar mee te krullen.

Watch on YouTube

In deze tutorial laten wij je zien hoe jij je haar krult en volume creëert in dun haar.

Watch on YouTube

En heb jij deze video al gezien met de chopstick curler?

6. Hoe teken ik mijn wenkbrauwen bij?

Watch on YouTube

7. Hoe breng ik concealer aan?
Ook dit is een vraag die regelmatig gesteld werd aan de zoekmachine. In dit artikel vind je het antwoord op al je concealervragen. Begin je net met make-up en heb je geen idee wat concealer is? Dan is dit artikel absoluut een must om te lezen voor jou!

8. Hoe maak ik een vissegraatvlecht?
De celebs spotten wij regelmatig met de mooiste creaties in het haar, maar wij willen dit natuurlijk ook! In deze video leggen wij je uit hoe jij deze prachtige vlechten thuis maakt.

Watch on YouTube
 
9. Hoe epileer ik mijn wenkbrauwen?
Ga je voor het eerst je wenkbrauwen epileren? Wij raden je aan om dit de eerste keer door iemand te laten doen die er verstand van heeft. Op deze manier hoef jij het alleen maar bij te houden om je wenkies on fleek te houden. Wil je het toch zelf doen? Doe dan eerst goede research en lees dit artikel goed door.

10. Hoe breng ik de perfecte winged eyeliner aan?
Hier is eigenlijk maar één antwoord op. Oefenen, oefenen, oefenen! Er is niemand die in één keer een perfecte wing zet en hoewel wij het nu eindelijk onder de knie hebben moeten wij ook toegeven dat het af en toe nog steeds wel eens mis gaat in de ochtend… Check onderstaande video om morgenochtend dé perfecte wing te maken.

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: iStock

Bron

Must reads 👀