News

Deze katteneigenaren hebben letterlijk alles voor hun huisdier over

Katten zijn eigenlijk gewoon de koningen en koninginnen van het huis. Dat weet iedereen die een kat als huisdier heeft. We proberen misschien te doen alsof het niet zo is, maar ondertussen… Alleen baasjes Sam en Natalia nemen dit wel heel serieus. Zij maken de mooiste creaties voor hun kat Dinni en zetten de bijzondere foto’s op Instagram.

Sam maakt de kattenhuizen en Natalia maakt de foto’s voor hun Instagram account PrefabCat. Maar kat Dinni heeft natuurlijk de belangrijkste taak: de creaties van zijn baasjes uitgebreid uittesten. Want de monsters, kastelen en torens moeten natuurlijk wel aan hoge katten eisen voldoen. 

De kartonnen creaties zijn niet alleen perfect voor katten om op te klimmen, ze bevatten ook allerlei kattenspeeltjes en gangetjes die elke keer veranderd kunnen worden. Daarbij bevat elk kattenhuis verschillende platforms. Want de kat moet tussen het klimmen en spelen door natuurlijk wel in stijl kunnen uitrusten. Maar bovenal zijn de creaties van Sam gewoon heel bijzonder om te zien. 

Kijk maar met ons mee… 

Kattenboom
De boom met kattenhuisjes in plaats van vogelhuisjes.

De grote kat
Deze kartonnen kat is niet zo zeer om mee te spelen en op te klimmen, maar gewoon om lekker in te luieren. Al weten we niet of kat Dinni al gewend is aan de ‘nieuwe kat’ in huis. 
 

Draak
De draak is mischien wel de meest bijzondere kattenhuis van allemaal. Het heeft heel veel verschillende delen die veranderd kunnen worden waardoor de paden in de draak steeds anders zijn. Zo moet kat Dinni elke keer weer z’n best doen om zijn weg uit de draak te vinden. 
 

Kleine monstertjes 
Een stuk kleiner dan de draak maar net zo leuk zijn deze kleine monstertjes. 
 

Toren
Als kat Dinni zich ooit echt de koning van het huis voelt, dan is het wel op deze hoge kartonnen toren! 

Het proces
Sam vertelde wel dat het niet makkelijk was om zijn kattenhuizen te krijgen zoals ze nu zijn. Dinni blijkt (zelfs voor kattenstandaarden) wel heel kieskeurig te zijn. Zo heeft hij menig kattenhuis vernietigd wanneer hij het niks vond. Maar Sam is een volhouder en is net zolang doorgegaan totdat ze perfect waren en zelfs Dinni er helemaal tevreden over was. 

Toekomst
In de toekomst zijn Sam en Natalia van plan om niet alleen kattenhuizen zelf te maken, maar ook kattenvoer. Dus misschien horen we nog eens van hen…

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock