News

Fantastisch nieuws: dankzij dit accessoire kun je nu écht zoenen via de telefoon

Na alle vervelende nieuwsberichten van de afgelopen tijd heeft Girlscene nu iets luchtigers voor je. Sterker nog, op de Girlscene redactie vinden we het een fantastische uitvinding: er bestaat nu namelijk zoiets als een accessoire waarmee je je vriendje (of vriendin!) kunt zoenen via de telefoon. How genius.

Iedereen die een relatie heeft herkent het wel. Vaak is het een mission impossible om zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. Wat zeggen we? Soms wil je dat niet eens per se, maar lopen jullie schema’s zo door elkaar dat het moeilijk is om een moment te vinden waarop jullie allebei kunnen afspreken. En wat mis je dan het meest? Niet alleen de aanwezigheid van degene waarop je zo verliefd bent, maar ook de kusjes en de knuffels. Laat er nu op dat eerste iets verzonnen zijn.


Maak kennis met Kissenger. Kiss-watte? ‘s Werelds eerste mobile kiss messenger! Kijk, je kunt je vriend een kusje sturen in de vorm van een emoji, maar da’s toch niet de real deal. Wie liever een echte kus geeft heeft Kissenger nodig. Dit accessoire koppel je aan je iPhone. Zodra je dat gedaan hebt is het voor jou heel makkelijk om een kus te geven aan je ‘loved ones’. Kissenger kan jouw lippen als het ware lezen én doorsturen als je die kus geeft. Dat betekent dat de ontvanger waar ook ter wereld die kus in real time ontvangt. Geniaal. Of je nu een langeafstandsrelatie hebt of je vriendje even niet kunt zien, zoenen kunnen jullie in ieder geval nog wel!

Het is nog heel even wachten voordat je dit accessoire in de winkel vindt, maar het eerste prototype zou al in gebruik zijn. To be continued? Nu hopen dat het op tijd op de markt is gebracht voordat je vriend jarig is! 😉

Lees ook:

Beeld: Kissenger