News

Monica Geuze vertelt openhartig over de break-up met de vreemdgaande Lil’ Kleine

Het was dé break-up van 2016 in YouTube land: Monica Geuze en Lil’ Kleine hebben vorig jaar besloten om definitief een punt te zetten achter hun relatie. Waar Monica probeerde om niet de vuile was buiten te hangen op haar kanaal besloot hij om wél uit te halen. Maar niet voor lang, want Monica doet nu zélf een boekje open over de relatie.

In een video van 9 minuten vertelt Monica (in vergelijking met voorheen) vrij veel over haar relatie met de Nederlandse rapper. Waar ze eerst voorzichtig was om over haar relatie te spreken, is ze nu na de relatie wel open over het onderwerp. In eerste instantie leek het in haar vlogs dat ze niet wilde meer wilde praten over Jorik (zoals hij echt heet), maar nu ze geïnterviewd wordt reageert ze wel. En Lil’ Kleine komt hier niet zo goed mee weg…

Want ja, volgens Monica stapte hij met het goede been uit het verkeerde bed en werd ze bedrogen. Daarnaast was het niet makkelijk om met zijn immense populariteit in korte tijd om te gaan én hebben ze in vier jaar tijd meerdere keren hun relatie verbroken, waarvan ze één keer een half jaar niet meer samen waren. Monica zet Jorik neer als een egoïst, maar ze durft ook toe te geven dat ze zelf weleens jaloers was. De ‘details’ gaan on and on, dus bekijk vooral de video: 

Watch on YouTube
Klik hier als je de video niet kunt zien

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀