Celebs

11 idioot dure dingen op Kylie Jenners Instagram

Terwijl haar leeftijdsgenootjes de huur van hun kamer van acht vierkante meter nauwelijks kunnen betalen, leidt de 19-jarige Kylie Jenner een rijkeluisleventje. De realityster pronkt regelmatig met haar luxe-spullen. Dat niks haar te duur is, blijkt wel als je de prijskaartjes ziet. Neem een kijkje in het glamourleven van Kylie… en probeer niet te schrikken van de prijzen ;-). 

View post on Instagram
 

Ferrari 458 Italia​
Kosten: $320.000 
Als vriendje kán je natuurlijk een parfum cadeau geven. Maar dat doet Tyga niet. Hij gaf zijn vriendinnetje een auto van ruim drie ton cadeau. Kylie mocht destijds achttien kaarsjes uitblazen. Doe ons zo’n vriendje!

View post on Instagram
 

Land Rover
Kosten: $199.495
Kylie werd overladen met cadeaus op haar negentiende verjaardag, maar besloot zichzelf ook eens flink te verwennen. De realityster trakteerde zichzelf op een Land Rover die ze zelf heeft ontworpen. Tja, als je toch nog bijna twee ton over hebt waarom ook niet… 

View post on Instagram
 

Maybach
Kosten: $200.000
Omdat Tyga haar al een keer een auto cadeau had gedaan, had ze vast niet verwacht dat haar vriendje dat nog een keer zou geven, Boy, she was wrong! De rapper schonk haar op een peperdure auto. Vlak nadat Kylie zichzelf al een auto cadeau deed. Oeps. 

View post on Instagram
 

Hermès Birkin Bag
Kosten: minimaal $10.000
Welke moeder heeft er niet stiekem een extra zakcentje toegestopt? Moeders houden er nu eenmaal van om hun kinderen te verwennen. Maar ‘verwennen’ staat heel anders in het woordenboek van de Kardashian/Jenners. Kris gaf deze designertas als pre-birthday cadeau aan Kylie. Kleinigheidje. 

View post on Instagram
 

Balmain jurk
Kosten: minimaal $10.000
Kris Jenner gaf haar jaarlijkse verjaardagsfeestje en daar hoort een mooie outfit bij. Familievriend en ontwerper Olivier Rousteing wilde de party dresses wel verzorgen. Hij hulde Kylie een een prachtige groene jurk. Gelukkig hoefde ze de prijs van minimaal $10.000 niet af te rekenen… 

View post on Instagram
 

Diamanten ring
Kosten: minimaal $33.000
Het is geen geheim dat Kylie van een beetje sparkle houdt. De realityster kreeg deze gigantische diamanten ring met enorme waarde van vriendje Tyga. Het is niet eens een verlovingsring… 

View post on Instagram
 

Vlucht met privéjet
Kosten: ongeveer $16.000
Als Kylie zin heeft om een tripje te maken dan boekt ze geen normale vlucht, maar gaat ze voor een comfortabele vlucht met een privéjet. Voor haar verjaardag nam ze al haar vriendinnen bijvoorbeeld mee naar een eiland. Goed geregeld!

View post on Instagram
 

Toilet
Kosten: $9000
Echt alles is duur bij Kylie thuis. Dus ook het toilet. De wc-pot van Kylizzle is zo speciaal dat ‘ie maar liefst 9000 dollar kost. De wasbak kost overigens 3500 dollar… 

View post on Instagram
 

Rolex
Kosten: $30.000
Het zusje van Kim is dol op sieraden. Ze is in het bezit van meerdere Rolex horloges met een waarde van minimaal $30.000. Ach, ze weet in ieder geval hoe laat het is ;-). 

View post on Instagram
 

Audemars Piguet horloge
Kosten: $78.000
Als Kylie behoefte heeft aan meer bling, kan ze dit Audemars Piguet horloge om. Het horloge is een half huis waard! 

View post on Instagram
 

Cartier Love armband
Kosten: $6,300 
De realityster heeft altijd haar armband van Cartier om, omdat ze hem niet meer af kan krijgen. De armband kan alleen af met een speciaal sleuteltje, maar zelfs het personeel van Cartier krijgt het niet voor elkaar. Weet ze in ieder geval dat ze haar peperdure armband niet kan verliezen!

Lees ook:

Bron, bron