Lifestyle

Eerste roddels: dit wordt de gloednieuwe iPhone 8

De iPhone 7 is nog maar net uit of de geruchtenmachine over de volgende generatie draait al overuren. De eerste roddels over iPhone 8 zijn naar buiten gekomen. Bereid je vast voor op een iPhone die heel anders is dan je gewend bent… Er gaan veel dingen veranderen! 

Het zal nog wel even duren voordat we de iPhone 8 kunnen bemachtigen, maar de roddels zijn nu al in volle gang. Wat er precies waar is weten we niet, maar meestal zitten de geruchten er niet heel ver naast. Het is in ieder geval leuk om erover te speculeren!

Gebogen scherm
Het scherm van de nieuwe iPhone wordt gebogen, net als het scherm van de Samsung Galaxy S7 Edge nu heeft. 

Irisscan
Een duimafdruk is oud nieuws, iPhone 8 wordt voorzien van een irisscan. Als je jouw telefoon wil ontgrendelen zul je ‘m dus voor je oog moeten houden. Scheelt weer gedoe als je net chips hebt gegeten en je telefoon niet ontgrendeld krijgt met je vette vinger ;-). 

Glas
Heb jij nu een gebroken scherm? Pas dan maar op, want de iPhone 8 wordt naar verluidt helemaal van glas… Als je wilt tenminste. Een bedrijf dat telefoons maakt heeft aangegeven dat glazen telefoons enorm duur zijn om te maken, dus wellicht wordt het een high-end edition.  

Touch-sensitive knop
Apple zegt de home button vaarwel. De vertrouwde button maakt plaats voor een digitale touch-sensitive knop die hetzelfde werkt als de home button, maar er niet zo uitziet. 

Draadloos opladen
Kapotte draadjes van iPhone-opladers zijn verleden tijd! Volgens de roddels komt Apple met een draadloos systeem waarmee je jouw telefoon kan opladen. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron

Must reads 👀