Beauty

Wow: deze unicorn lipstick is het mooiste beautyproduct dat je hebt gezien

Dat we allemaal dol zijn op Too Faced is geen verrassing meer. Too Faced is een favoriet van veel meiden op het gebied van make-up. Laten we toevallig ook dol zijn op unicorns. Als we deze twee dingen samenvoegen, krijgen we een make-upproduct van Too Faced (een lipstick om precies te zijn) genaamd Unicorn Tears. De mooiste lipstick die we tot nu toe hebben gezien…

We zijn al heel erg gevoelig voor mooie make-up, laat staan als het dan ook nog eens iets te maken heeft met unicorns. Dan moeten we het hebben! Too Faced heeft dan ook een ge-wel-dige lipstick genaamd Unicorn Tears uitgebracht en geloof ons: dit is de mooiste lipstick die je tot nu toe hebt gezien.

Too Faced heeft laatst al een geweldige make-up collectie uitgebracht, maar ze gaan gewoon door met het uitbrengen van mooie producten. Deze lipstick genaamd Unicorn Tears uit de La Crème lijn, is magisch door de vele kleuren van de regenboog die erin zijn verwerkt. Dan hebben we nog niet eens over de mooie glans die het afgeeft als je het aanbrengt. 

De tint van deze lipstick is magisch. Too Faced zegt over deze lipstick: ”Het is een unieke, super-luxe combinatie van een creamy kleur met intense hydratatie voor een ongekend comfortabel gevoel”. Klinkt erg goed als je het ons vraagt. Het beste komt nog, want deze lipstick is niet alleen te gebruiken voor de lippen, maar voor nog veel meer. Gebruik het als een highlighter, blush of oogschaduw! Je kunt er alle kanten mee op en veel opvallende looks mee creëren. 

Kijk mee naar hoe deze lipstick eruitziet en welke make-up looks hiermee gecreëerd zijn.

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock