Lifestyle

Heftig verhaal: Ik zag een vriend van mijn broer een misdaad plegen

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen in het leven. Helaas maak je soms ook minder leuke dingen mee. Want vervelende dingen horen jammer genoeg ook bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer het verhaal van een meisje dat heeft gezien dat een vriend van haar broer een misdaad pleegde.

Een misdaad zie je meestal alleen op tv. Totdat je het zelf ziet gebeuren. Neem het verhaal van dit meisje. Zij vertelt over een inbraak bij haar vriendin Lisa. Het hele huis is leeggeroofd, terwijl Lisa gewoon boven was. Zij durfde niet naar beneden totdat ze zeker wist dat de inbreker weg was. Bekijk de video om te zien wat er toen gebeurde…

Watch on YouTube

De kans dat je een inbreker tegenkomt is groter dan je denkt
Elke dag worden 170 inbraken gepleegd. Het zijn vaak jongeren die in hun eigen omgeving toeslaan. Ze willen maar één ding: jouw waardevolle spullen. En als het nodig is gebruiken ze geweld alsof het niks is. Ken jij een inbreker? Vaak zijn de daders bekend. Ze bieden gestolen spullen te koop aan en geven gemakkelijk geld uit. Je blijft liever bij die gasten uit de buurt. Maar wat doe je als ze jouw buurt terroriseren? Lees wat anderen adviseren op het forum, klik hier voor het topic.

Meld inbrekers veilig en anoniem via M. 0800-7000 of overvallen.meldmisdaadanoniem.nl
Zo worden de daders gestopt en nieuwe slachtoffers voorkomen.

*Dit is een samenwerking met Meld Misdaad Anoniem