Lifestyle

11 tekenen dat je geen vriendje maar een huisdier nodig hebt

Wanneer we vrijgezel zijn hebben we de neiging om het hebben van een relatie te verheerlijken. Want ja, we zijn natuurlijk allemaal op zoek naar dat perfecte vriendje. Maar bestaat hij wel? Of is het wel echt een vriendje waarnaar je op zoek bent? Girlscene zet 11 redenen op een rij waarom jij veel beter een huisdier kunt nemen in plaats van een relatie aangaan.

1. Slapen
Kun jij wel wat gezelschap tijdens de nachturen gebruiken, maar heb je geen zin in iemand die constant je dekens steelt? Dan is een trouwe huisdier die zijn of haar vaste plek op het bed kent veel beter dan een vriendje. 

2. Eten
Klaar met jongens die super kieskeurig zijn en altijd iets aan te merken hebben op jouw kookkunsten? Dan heb jij iemand nodig die altijd blij is met het eten dat je ze geeft. Misschien is een hond of kat meer iets voor jou dan een vriendje. 

3. Humeur 
Op zoek naar iemand die je altijd weet op te vrolijken? Ga dan niet voor een vriendje maar een huisdier. Honden zijn altijd enthousiast en katten zijn gewoon hilarische beestjes die altijd gekke streken uithalen. Of ben jij meer van de schattige konijntjes?

4. Knuffelen
Wil jij iemand die alleen wil knuffelen als het jou uitkomt? Zolang als je wil? Dan is een huisdier vaak een betere optie dan een opstandig vriendje. 

5. Waardering
Het fijne aan huisdieren is ook dat ze altijd blij zijn met de knuffels die je geeft. De waardering die ze laten zien als je ze aandacht geeft is simply addictive. Veel fijner dan een vriendje die vaak precies in een ander humeur is dan jij. 

http://animations-daily.tumblr.com/post/152128665541

6. Dankbaar
Zeker als je voor een hond gaat kun je rekenen op heel veel enthousiasme, liefde en dankbaarheid. Oké, ze doen ook zeker weleens wat fout en maken dingen (per ongeluk) stuk, maar je vergeeft ze altijd. Schattige huisdieren zijn gewoon onweerstaanbaar. 

7. Gevoelig 
Huisdieren hebben gelijk door wanneer je je niet goed voelt of emotioneel bent. Wanneer dit gebeurt doen ze altijd hun best doen om je op te vrolijken. 

8. Geen kritiek van vrienden
Je kent het wel: wanneer je een relatie begint is er altijd wel één vriendin van je die niet met hem overweg kan. Wat je je dan ook voorneemt, de vriendschap behouden wordt steeds lastiger hoe langer jouw relatie duurt. Gelukkig heb je dat probleem met huisdieren niet. 

9. Uiterlijk
Bij huisdieren heb jij volledig controle over hoe hij of zij eruitziet. Vriendjes kunnen soms nog heel opstandig worden qua kledingkeuzes, maar huisdieren hebben niks in te brengen over welke riem je ze omdoet. Jij zorgt er wel voor dat ze er altijd fabulous uitzien! 

10. Volledige toewijding
Je hoeft je bij huisdieren niet druk te maken of ze wel net zo toegewijd aan de relatie zijn als jij. In tegenstelling tot sommige vriendjes zijn huisdieren altijd 100% toegewijd aan jullie relatie. 

11. Simpel
De regels van de relatie tussen jou en jouw huisdier zijn heel simpel: jij geeft ze eten, aandacht en onderdak, waar zij ze je eeuwige trouw en aandacht teruggeven. Bij vriendjes liggen die regels vaak een stuk gecompliceerder en zelfs als je ze allemaal opvolgt is succes nog niet gegarandeerd. 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock