Beauty

Wow: deze strobing trend met glitters moet je even zien

Strobing is al een tijdje een enorme trend op het gebied van beauty. Vorig jaar startte deze make-up trend als vervanger voor contouring. Het is een simpele techniek waarbij je highlighter aanbrengt op delen van je gezicht, waar normaal gesproken licht valt. In 2017 zien we een opvallende nieuwe variant van strobing. Ben je benieuwd naar hoe dat eruitziet? Kijk dan snel verder!

De bekende beautytrend van 2016 was strobing, maar nu het 2017 is wil je natuurlijk wel helemaal up-to-date zijn van de nieuwste beautytrends. Wij spotten voor aankomend jaar de nieuwe variant van strobing, namelijk: glitter strobing! We zien het bij celebs langskomen als Gigi Hadid. Het is een opvallende trend die je zeker moet durven te dragen. Misschien is niet helemaal geschikt voor dagelijks gebruik, maar het is leuk om het eens te proberen naar een leuk feestje! Eén ding is in ieder geval zeker: het staat fantastisch.

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Je bent natuurlijk wel benieuwd hoe je deze trend toepast en welke techniek hiervoor het beste is. Wij leggen het je uit: 

☆ Stap 1
Breng als eerst strobe cream aan op delen van je gezicht waar het licht van nature valt, zoals boven de jukbeenderen, neusbrug, onder de wenkbrauw, de binnenkant van de ogen en op de cupidoboog van je lip. Strobe cream van MAC is een grote favoriet van ons en zeker een aanrader!

☆ Stap 2
De tweede stap is het aanbrengen van highlighting poeder op de plekken waar je strobing cream hebt aangebracht. Doe dit lichtjes, omdat je hier bovenop nog fijne glitters aanbrengt. 

☆ Stap 3
De laatste stap is het aanbrengen van fijne glitters. Wees niet bang om all out te gaan met de glitters, want dat is juist de bedoeling! Let wel op dat je alleen één plek kiest waar je glitters aanbrengt, dus kies bijvoorbeeld of alleen de jukbeenderen of alleen het ooglid. 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock