News

Wauw! Heb je Kylie Jenner ooit zo sexy gezien?

Je kunt over Kylie Jenner zeggen wat je wil, maar na het zien van de volgende video (of eigenlijk short film) is er één ding zeker: de realityster is niet langer een kind, maar een sexy vrouw. Het kinderlijke imago probeert ze al tijden met man en macht van zich af te schudden en wauw, het is haar nu écht gelukt.

Met iets te sexy foto’s die al snel ordinair worden – sorry, Kylie – is de jongste Jenner telg al tijden met haar imago bezig. Met succes, want ze lijkt nu één van de populairste meiden van de Kardashian Klan. Zeker nu zus Kim, eerder nog social media queen, het rustiger aan doet is het Kylie’s tijd om te schitteren. En hoe. Vlak voor de feestdagen heeft ze een korte film gepubliceerd waarin ze super sexy is. Sterker nog, we denken niet dat we haar ooit zo stijlvol en sensueel tegelijk hebben gezien. En da’s nieuw voor King Kylie.

Na de eerste shots vraag je jezelf misschien af of je nu ineens naar een licht erotisch getinte video aan het kijken bent, maar zodra je verder kijkt zie je vooral mooie beelden die op een stijlvolle manier zijn geschoten. Ja, er is een hoop bil en ook een hoop borst te zien, maar niet op een manier zoals Christina Aguilera dat deed tijdens haar Dirrrty periode. En er is vooral niet té veel te zien. Die sigaret is misschien een beetje jammer, maar voor de rest is het in ieder geval een mooie video geworden als je het vergelijkt met haar eerdere foto’s op Instagram. Kijk maar mee:

Tja, geeft Kylie haar zussen hier dan toch het nakijken?

Lees ook:

Beeld: Getty Images