Beauty

5 video’s over beauty hacks waar meiden bij zweren

Heb je moeite met het zetten van een perfecte winged eyeliner? Gebruik gewoon een lepel. Geen krultang in huis, maar wil je toch volumineus haar vol krullen? Een stijltang doet hetzelfde. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Op de redactie zijn we dol op dit soort ‘beauty hacks’. Zo hebben we in de ochtend meer tijd voor écht belangrijke zaken: slapen! 

YouTube staat vol met tutorials die ons de perfecte hairdo, ooglook of nail art beloven. Maar op de één of andere manier ziet het er bij ons altijd toch nét even iets anders uit dan in de tutorial… Daarom hebben wij de hoop voor een perfecte vlecht of winged eyeliner al opgegeven. Tot we de volgende beauty hacks tegenkwamen. Deze hacks zijn zó goed dat we ze gewoon even moeten delen. Kijk je mee?

Watch on YouTube
1. Tess Christine laat in deze video een aantal beauty hacks zien die ze zelf ook gebruikt. Zo laat ze zien dat je kokosolie heel makkelijk kunt gebruiken als make-up remover en heeft ze dé tip om te zorgen dat je lippenstift gedurende de dag perfect blijft zitten. 

Watch on YouTube
2. Katie Yancu geeft ons tips om ingegroeide haartjes tegen te gaan na het scheren en hoe je het beste je eyeliner kunt ‘opwarmen’. Ook heeft ze een mega handige tip om je parfum langer te blijven ruiken. Deze tips hadden we nog nooit eerder gehoord.

Watch on YouTube
3. Roxxsaurus heeft tien hacks voor onze haren. Zo slaapt ze bijvoorbeeld elke avond met ingevlochten haren om klitten te voorkomen en krult ze haar haren in een staart. Ook gebruikt ze een watje(!) in plaats van droogshampoo. Deze hacks gaan je heel veel tijd schelen als je je haar gaat doen. We like!

Watch on YouTube
Watch on YouTube
4. Naast hacks voor je haren heeft ze ook nog een paar handige tips. Die deelt ze in deze video. Ze laat onder andere zien hoe je met een tissue extra olie van je gezicht verwijdert en hoe je eindelijk van je wallen afkomt. 

Watch on YouTube

5. Is je primer op? Kaushal Beauty laat zien hoe je je eigen DIY primer moeten maken. Ook laat ze zien hoe je van een normale lippenstift heel snel een matte lippenstift maakt. Deze tips zijn super handig!

Lees ook:

Must reads 👀