Beauty

8 makkelijke haarstijlen die je moet proberen als je korte haren hebt

Heb je korte haren en heb je even geen inspiratie meer voor nieuwe haarstijlen? We begrijpen je struggle, aangezien het met kort haar iets lastiger is om verschillende kapsels te creëren​. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben verschillende tutorials bij elkaar gezocht waarmee je alsnog de leukste haarstijlen creëert​ met jouw korte haren! Kijk snel mee als je benieuwd bent…

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn als je korte haren hebt en verschillende haarstijlen wilt uitproberen. Wij hebben de mooiste en makkelijkste haarstijlen die jij binnen een paar minuten creëert​ onder elkaar gezet. 

Toffe haarstijlen voor korte haren

1. Updo
Deze updo ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens super makkelijk om te maken. Het is een updo met een vlecht en het is perfect voor dagen waarop jij je haren uit je gezicht wilt hebben en er leuk uit wilt zien. 

Watch on YouTube

2. Wilde krullen
Krullen doen het altijd goed, of je nu korte of lange haren hebt. Deze sexy en volumineuze krullen zijn geschikt voor elke gelegenheid en zijn heel makkelijk te maken. Je hebt hiervoor nodig: een krultang, haarspray en haarolie. Hiermee maak jij binnen een paar minuten een sexy kapsel. 

Watch on YouTube

3. Half omhoog
Als je korte haren hebt, is het heel makkelijk om je haren op verschillende manieren half omhoog te dragen. Het staat leuk en de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Dat bewijst de video hieronder, waarbij tien verschillende half hoge haarstijlen te zien zijn, die binnen een paar minuten gecreëerd worden. 

Watch on YouTube

4. Losse golven 
Losse golven zijn erg leuk als dagelijkse look. Het is casual en staat altijd goed. Je hebt hiervoor nodig: een spray voor textuur en volume en ook een krultang. That’s it! 

Watch on YouTube

5. Staart met een twist
Een staart maken met kort haar ziet er vrij snel een tikkeltje saai uit. Kies liever voor een variant met een speciale twist, zodat het net iets leuker wordt. Het meisje in de video hieronder laat zien dat ze met een haarspeld en elastiek heel makkelijk een staart met een speciale twist creëert​. 

Watch on YouTube

6. Stijl met textuur 
Net als krullen zijn steile haren voor elke gelegenheid perfect. In de video zie je dat het meisje textuur creëert​ met een kam en textuurspray. Heel makkelijk dus! 

Watch on YouTube

7. Chic laag knotje 
Ga je naar een leuk feestje en weet je echt niet wat voor welk kapsel je moet maken? Dan is het knotje uit de video de perfect optie voor jou! Speciaal voor meiden met korte haren, aangezien knotjes iets lastiger te maken zijn met korte haren. Met deze knot ben je voor elk feestje helemaal ready.

Watch on YouTube

8. Verschillende snelle en makkelijke haarstijlen 
In de video hieronder zie je vijf haarstijlen die heel makkelijk binnen een paar minuten te maken zijn. Heel handig als je naar school moet en in de ochtend weinig tijd hebt.

Watch on YouTube

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images