News

Bizar: Jonge vrouw is 4 jaar clean en lijkt nu op een topmodel

Het begon op haar zeventiende met een pijnstiller, maar al gauw ging ze over op heroïne en meth. Dejah Hall was zwaar verslaafd aan drugs en dacht dat ze nooit oud zo worden. Tot ze haar leven vier jaar geleden omgooide. De jonge vrouw deelt twee foto’s van zichzelf: toen ze verslaafd was en nu. Je valt bijna van je stoel als je de enorme transformatie ziet!

Dejah gebruikte voor het eerst drugs op een feestje. Omdat ze thuis problemen had, nam ze al snel zes pillen op een dag. Op haar twintigste ging ze over op heroïne en kort daarna begon ze met meth. Twee zeer gevaarlijke en verslavende middelen. De jonge vrouw belandde steeds meer in de drugswereld, ze begon zelfs met het verkopen van drugs. Ze zag er ook uit als een verslaafde. Dejah woog op een gegeven moment nog maar 43 kilo. Contact met haar familie en vrienden had ze nog nauwelijks. 

Toch was het haar opa die haar ogen opende. Ze besloot om naar zijn verjaardag te gaan. Haar opa, met wie ze altijd een goede band had, zei dat ze hem pijn deed met haar drugsgebruik. Dejah ging naar het toilet, keek in de spiegel en zag wat voor ‘monster’ ze was geworden. De vrouw ging terug naar haar opa en beloofde dat ze geen drugs meer ging gebruiken. Een paar uur daarna werd ze gearresteerd met drugs op zak. Dejah werd veroordeeld en hoorde na haar straf dat haar opa was overleden. Dat was het moment dat ze écht stopte met drugs. 

Inmiddels is Dejah vier jaar clean. Op Facebook deelt ze een voor- en na foto en de transformatie is ongekend. Je herkent haar bijna niet meer terug! Wat drugs al niet met je kan doen… 

Former addict’s incredible transformation after four years clean #DejahHallhttps://t.co/gqY3zCpwQv pic.twitter.com/h01NBbofFd

— Trending UK News (@UKolizer) December 22, 2016

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron, bron