Films & Series

Deze bloopers van jouw favoriete series zijn echt geniaal

Heel leuk en spannend al die series, maar we zijn ook weleens nieuwsgierig naar hoe de acteurs écht zijn. Naar wat er allemaal gebeurt op de set. Wat er allemaal mis gaat… Gelukkig zijn daar blooper filmpjes voor! En we verzekeren je: na het zien van deze filmpjes zal je je afvragen hoe de cast en crew het elke keer toch voor elkaar krijgen om de series serieus te filmen. Kijk maar mee!

Ahh, bloopers… ze blijven altijd leuk om naar te kijken. Vooral als het van een serie is die je veel kijkt. Want hoe zijn de acteurs nu eigenlijk als ze uit hun rol gaan? Voor iedereen is het antwoord op die vraag anders en dat maakt het zo leuk. Kijk snel met ons mee naar de leukste blooper filmpjes van jouw favoriete series. 

Let op: De meeste filmpjes bevatten spoilers van latere seizoenen van de series. Wacht dus even met kijken als je niet up to date bent. 

Watch on YouTube

Pretty Little Liars
Op de drukke sets van Pretty Little Liars gaat er altijd wel wat mis. Zelfs als er eens een keertje niks omvalt, zijn het de acteurs wel die per ongeluk een foutje maken. Gelukkig is de sfeer op de set van PLL heel gezellig en leuk, dus de reacties op deze bloopers zijn altijd enkel en alleen positief. Lach mee met de cast en crew om deze geweldige bloopers.

Wil het filmpje niet laden? Klik dan hier

Watch on YouTube

Gossip Girl
Tijdens de Gossip Girl-bloopers zie je alle bekende rollen op een hele andere manier terug. Erg leuk om te zien hoe de acteurs en actrices echt zijn. Zeker niet verkeerd om Ed’s sexy Britse accent bij elke blooper terug te horen. Maar ook hilarisch om de serieuze Bart eens te zien lachen.

Werkt het filmpje niet? Klik dan hier om hem te bekijken. 

Watch on YouTube

The Vampire Diaries
Dansen, zingen, rare geluiden maken en heel veel eten: de cast van TVD doet het allemaal. Meestal tussen het filmen door, maar soms ook als de camera’s nog draaien. Niet echt de bedoeling maar wel hilarisch voor ons. 

Wil de clip niet laden? Open hem dan hier.

Watch on YouTube

The Originals 
Nu we The Vampire Diaries gehad hebben kunnen we ook The Originals niet vergeten. Van liften die te laat zijn tot stoten die niet op de plek aankomen waar de bedoeling was: het komt allemaal voor in de bloopers van The Originals. 

Laadt het filmpje niet? Bekijk hem dan hier

Watch on YouTube

Teen Wolf
De cast van Teen Wolf bestaat uit zulke grote lolbroeken dat we verbaasd zijn dat ze überhaupt aan het serieus filmen van de serie toekomen. Dat wordt maar weer al te duidelijk in de vele bloopermomenten van de acteurs én de crew. 

Wil de clip niet laden? Open hem dan hier.

Watch on YouTube

Grey’s Anatomy
Grey’s Anatomy heeft inmiddels al 13 seizoenen. Misschien dat er daarom ook zo ongelofelijk veel grappige bloopers van de serie bestaan. Ach ja, we moeten de acteurs het ook wel mee geven: ze krijgen zeker niet de makkelijkste teksten om te onthouden. De medische termen alleen al zijn vaak bijna niet uit te spreken. 

Werkt het filmpje niet? Bekijk hem dan hier

Lees ook:

Beeld: GettyImages