Fashion

7 lifestyle items die je als student in je leven nodig hebt

Van telefoonhoesjes tot leuke oortjes waarmee je muziek luistert… Van bepaalde lifestyle items krijgen we op de Girlscene redactie geen genoeg! Des te leuker is het dat we nu zelfs onze lievelingsdingen met jullie kunnen delen. Om je alvast op de hoogte te brengen van de nieuwe producten in de Girlscene Shop én om je de leukste musthaves van het moment te laten zien hebben we de gadgets voor je op een rij gezet.

Stel, je bent student. Wat heb je dan allemaal nodig tijdens je studentenleven? En als je naar colleges gaat? Girlscene zet hieronder alvast zeven verschillende lifestyle items neer die je helpen bij het studeren!


1. Gouden glitter oordopjes €14,95

Moet je je afsluiten tijdens een college of tijdens het studeren in de bibliotheek? Dan zijn oordopjes natuurlijk een must.


2. Telefoonhoesje met led lampjes €24,95

Heb je tussen twee colleges tijd over? Dan durven we te wedden dat je je telefoon er meteen bijpakt. Even Instagram bekijken, Snapchat checken… Met dit telefoonhoesje zorg je er in ieder geval voor dat je perfect licht hebt voor je selfie.


3. Glitter telefoonhoesje €12,95

Als je leuk voor de dag wil komen stijl je je outfit door tot in de eh… puntjes. Of telefoon? Deze gouden glitter case is in ieder geval fantastisch.


4. Potlodenset €4,95

Of je nu aantekeningen maakt of iets op klad schrijft, met een paar leuke potloden is studeren nu eenmaal veel leuker.


5. Keyboard cover €9,95

Tijdens je studie heb je altijd een laptop nodig. Bescherm je laptop dus goed én pimp ‘m met deze keyboard cover.


6. Gouden hard case €34,95

Niet alleen je toetsen wil je beschermen, de buitenkant van je laptop is minstens zo belangrijk. Enne, waarom zou je een saaie egale hard case aanschaffen als je voor gouden glitters kunt gaan?


7. Macaron oordopjes €14,95

Lees ook:

Must reads 👀