News

Goed nieuws: je hoeft Pretty Little Liars toch niet helemaal te missen!

Is een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars het lichtpuntje van jouw week? Krijg je al bijna een nervous breakdown als je denkt aan de allerlaatste aflevering? Helaas, we gaan je niet vertellen dat de serie toch nog doorgaat. Maar de makers van PLL bieden de fans toch nog een schrale troost. De serie heeft iets gelanceerd waardoor je de spannende avonturen tóch niet hoeft te missen.  

Goed nieuws: Emily, Spencer, Aria en Hanna keren terug! Niet met nieuwe afleveringen (snik!), maar wel op jouw smartphone. Pretty Little Liars heeft namelijk een app gelanceerd! Hierdoor hoef je de spannende verhalen niet helemaal te missen, want je creëert ze helemaal zelf met dit spelletje! 

In het spelletje maak jij jouw eigen afleveringen door keuzes te maken. Je speelt een nieuwe leerling die op Rosewood High komt. Wanneer je tijdens het beruchte logeerpartijtje in Spencers schuur de verdwijning van Alison meemaakt, moet je al gauw kiezen aan wiens kant je staat: die van de meisjes of Alison. Elke keuze die je maakt bepaalt de rest van het verhaal… 

Je kunt de PLL game vinden in Google Play of App Store. Het is nog niet duidelijk of je ook sms’jes van -A zal ontvangen ;-). 

Lees ook: 

Bron

Must reads 👀