News

Shocking: Vriendje ‘straft’ overspelige vriendin op meest heftige manier

Vreemdgaan is nooit leuk. Bakken Ben & Jerry’s zijn niet aan te slepen, oerwouden worden gekapt voor de nodige tissues en tranen die niet lijken te stoppen. Maar niet iedereen gaat er zo mee om. Een vriend straft zijn overspelige vriendin op een heftige manier die echt niet oké is… Dit verdient niemand!

Logisch dat je enorm boos bent als je lover vreemdgaat, maar dit… Een jaloerse vriend strafte zijn vriendin door haar hoofd kaal te scheren. Zij was vreemdgegaan en dat pikte hij niet. De Braziliaanse vriend wilde op deze manier wraak nemen. 

De vriend pakte de tondeuse erbij, beveelde zijn vriendin om te hurken zodat hij haar lokken één voor één kon afscheren. Dat is nog niet alles, haar wenkbrauwen werden ook afgeschoren. Tot overmaat van ramp aanschouwden zijn vrienden het tafereel. Je hoort de vrienden op de achtergrond duidelijk lachen. En de camera’s werden erbij gepakt om het te filmen… 

De vriend en zijn vriendin horen bij een Braziliaanse bende. Een expert vertelt aan de Britse Metro dat het daar gebruikelijk is dat een bendelid die de regels breekt op zo’n heftige manier wordt gestraft. 

Lees ook: 

Beeld: Pixabay

Must reads 👀