News

Monica Geuze reageert: heeft ze een nieuwe vlam?

Monica Geuze lijkt geen last meer te hebben van liefdesverdriet. Ze is Lil’ Kleine al vergeten en heeft het naar verluidt heel gezellig met een ander. Sinds voetballer Lars Veldwijk opvallend vaak in haar Snaps voorbij komt, wordt er gesproken van een nieuwe vlam. Maar is dat wel echt zo? Monica reageert voor het eerst op de geruchten. 

Vorige week liet de vlogger weten dat Lil’ Kleine en zij uit elkaar zijn. Dat vertelde ze erg emotioneel in een vlog. Maar de knappe dj heeft alweer iemand om haar tranen te drogen. Monica wordt gelinkt aan Lars, maar sinds alle media erover schrijven bleef het stil. 

De brunette was aanwezig bij The Roast of Gordon en dat was voor de journalisten hét moment om te vragen naar de breuk met Lil’ Kleine en natuurlijk haar vermeende nieuwe vlam. Heeft ze weer een nieuwe vriend of zijn het slechts roddels? 

“Je zegt het heel goed, het is een hele leuke man,” antwoordt Monica als de journalist van De Telegraaf vraagt naar haar nieuwe vlam. Op de vraag of ze aan het daten zijn zegt ze: “Wellicht. We hebben het hartstikke gezellig samen.” Het is geen concrete ‘ja’, maar de reactie van de vlogger – inclusief glunderende ogen – zegt genoeg!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images