Lifestyle

9 vragen om erachter te komen of hij jou écht leuk vindt

Als er iets is wat ons allemaal bindt is het de onzekerheid van de liefde wel. Niets is spannender dan verliefd zijn en nog niet weten of diegene jou ook leuk vindt. Maar als die ander te verlegen is om een move te maken of je elkaar nog niet zo goed kent, hoe kom je daar dan achter? Girlscene heeft het voor je uitgezocht! Lees snel verder voor 9 vragen over hoe je erachter komt of iemand je leuk vindt.

Mensen met veel lef gaan gelijk op hun doel af en vragen degene die ze leuk vinden gewoon uit. Maar voor iedereen die dat niet durft (zeg maar, het grootste deel van de bevolking!) heeft Girlscene een aantal vragen op een rij gezet. We noemen alle dingen op waaraan je kan ontdekken of iemand je leuk vindt. 

♥ Aantrekkingskracht
Onderschat aantrekkingskracht niet. Richt hij altijd eerst zijn aandacht op jou? Ook als jullie met een grote groep zijn of op een drukke plek? Dan is dit met een reden. 

Hetzelfde
Heb je veel met hem gemeen? Dan heb je vast wel gemerkt dat hij daar heel enthousiast van wordt. Jullie kunnen uren praten over de kleinste dingetjes, simpel weg omdat jullie er allebei van houden. 

♥ Zenuwachtig
Doet hij soms een beetje raar of verlegen? Dan is hij waarschijnlijk gewoon zenuwachtig over hoe hij op je overkomt omdat hij je leuk vindt. 

♥ Interesse 
Praten jullie wel vaker met elkaar? Over van alles en nog wat? Als hij meer dan alleen simpele vragen stelt heeft hij waarschijnlijk interesse. Doet hij echt zijn best om je elke keer wat beter te leren kennen? Dan vindt hij je zeker weten leuk. 

♥ Reactie
Is hij echt héél verlegen en zal hij niet snel uit zichzelf met je gaan praten? Kijk dan goed hoe hij reageert op jou. Lacht hij snel om je grapjes? Komt hij altijd dichtbij zitten of staan zodra hij ziet dat je er bent? Dan heeft hij zeker interesse. 


♥ Perfect
Als hij bij jou is laat hij altijd alleen zijn beste kant zien. Ieder mens heeft natuurlijk andere eigenschappen en doet dit dus op een andere manier. Maar als je goed oplet is het in ieder geval duidelijk dat hij indruk op je probeert te maken. 

Kleine dingetjes
Doet hij altijd zijn uiterst best om jou te helpen? Koffie (zoals jij het wil hebben) voor je kopen, deuren voor je openhouden en altijd klaar staan met goed advies wanneer je daar om vraagt? Dan probeert hij ook in de kleine dingetjes zich alleen van zijn beste kant te laten zien en bij jou op te vallen.

♥ Contact
Appt hij je weleens om niks? Of hij je echt leuk vindt wordt natuurlijk vooral duidelijk als hij je later om onnodige dingen contact. Hij denkt aan je en mist je en dit is de enige manier dat hij dat durft te laten zien.

Test
Weet je nog steeds niet zeker of hij je leuk vindt? Twijfel je heel erg? Vraag dan één van je vrienden die hem ook kent hoe hij over jou praat. Is hij altijd alleen maar positief over je? Dan is hij waarschijnlijk verliefd. 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock