Lifestyle

11 tekenen dat jouw crush eigenlijk helemaal niets voor jou is

Iedereen kent ze en we zijn er allemaal weleens voor gevallen: de bad boy. Maar meestal realiseren we dit achteraf pas. Want als je verliefd bent zie je alles natuurlijk door een roze bril. Hij kan in jouw ogen bijna niks fout doen. Laat staan als hij je steeds meer aandacht geeft en jullie zelfs beginnen te daten! Dus hoe kom je erachter of je crush eigenlijk niet zo goed voor jou is?

Je vriendinnen zeggen het waarschijnlijk al tijden, maar toch wil je het niet geloven: jouw crush is niet goed voor jou. Maar hoe kom je hierachter zo lang je nog tot over je oren verliefd bent? Girlscene helpt.

1. Geen van je vriendinnen mag hem
Hij doet soms heel vervelend tegen je en behandelt je niet zoals je verdient. Jij hebt het allemaal niet door, maar je vriendinnen wel. Daarom mogen ze hem vanaf het begin af aan al niet. 

2. Tijd vrijmaken
Als jij niet al je plannen voor hem laten vallen wanneer hij tijd voor je heeft, dan wordt hij chagrijnig. Maar ondertussen zegt hij nooit zijn eigen plannen voor jou af. 

3. Geen raakvlakken
Hij houdt van andere dingen dan jij en hij kan zich maar niet voorstellen dat jij er niet even enthousiast over bent. Ondertussen neemt hij jouw interesses niet serieus en zet hij ze zelfs voor gek. 

via GIPHY

4. Jaloers en bezitterig 
Hij wordt heel jaloers wanneer je met andere jongens praat en gedraagt zich bezitterig naar jou toe. Terwijl hij nog steeds niet een officiële relatie met je wil aangaan. 

5. Exen 
Hij praat heel negatief over zijn exen. Hierbij moeten alle alarmbellen al gaan rinkelen. Natuurlijk, een ex is een ex, maar je kan altijd nog respectvol over iemand blijven. 

6. Jouw vrienden en vriendinnen
Hij is ook niet bepaald te spreken over jouw vrienden en vriendinnen en zet je vaak voor het blok: je moet tussen hem en je vrienden kiezen.

7. Alleen en met anderen
Hoe hij zich tegenover jou gedraagt met anderen erbij verschilt heel erg met hoe hij doet als jullie alleen zijn. Zeker als zijn vrienden erbij zijn doet hij heel vervelend tegen je. Wanneer julllie weer alleen zijn doet hij dan extra lief.

8. Echte player
Nee, je was niet paranoïde en je hebt het je niet verbeeld: hij was echt met die serveerster aan het flirten. Waar jij bij bent notabene! Blijkbaar is hij nog niet klaar voor een serieuze relatie vanwege een heel andere reden dan jij dacht. 

9. Geen steun
Dat hij niet elk appje gelijk beantwoordt is natuurlijk niet heel gek, maar hij is er ook niet voor je op de momenten dat je hem echt nodig hebt. 

10. Niet luisteren 
De helft van de tijd luistert hij niet naar wat je vertelt en de andere helft luistert hij alleen omdat hij wat terug verwacht. 

11. Negeren
Wanneer hij ergens niet mee eens is of hij gewoon boos op je is gebruikt hij meestal de negeertactiek. Hij doet alsof je niet bestaat, tot je toegeeft. 

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images