News

Fiet fieuw! Monica Geuze wel heel intiem gespot met nieuwe jongen

De knappe Monica Geuze weet wel hoe ze de boel flink moet opschudden. Liet ze vorige week nog in een vlog weten dat zij en Jorik (Lil Kleine) al een tijdje uit elkaar zijn, nam ze een dag geleden nog revenge nadat haar ex een foto met een ander meisje plaatste. Wat hij kan, kan Monica beter. Het bleef niet bij één Snap, het werd een heel Verhaal.

Lil Kleine heeft in zijn documentaire laten weten dat hij Monica dingen heeft geflikt die niet helemaal door de beugel kunnen. Sterker nog, hij wist niet eens of hij Monica zou vergeven als zij hem deze dingen aan zou doen. Dat is nu alleen niet meer iets waar Jorik zich druk om hoeft te maken, want ze lijken allebei door te gaan met hun leven. En Monica lijkt dat net iets beter te doen.

Op Instagram plaatste hij een kiekje met de überprachtige Yasmin – inmiddels alweer snel verwijderd -, nu heeft Monica laten weten dat ze ook heus niet alleen is. As you do. De snelle kijkers hebben Monica en voetballer Lars Veldwijk intiem op Snapchat gespot, maar óók die beelden zijn inmiddels verwijderd. Gelukkig hebben we de screenshots nog…

Watch on YouTube

View post on Twitter

Wie weet heeft Monica na de knipperlichtrelatie toch weer de liefde gevonden? We hope so!

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀