News

Breaking: Hartverscheurend nieuws voor een One Direction-zanger

De levens van One Direction-zangers kennen veel hoogtepunten. Zo is net bekend geworden dat Liam Payne vader wordt, Niall Horan heeft zijn eerste single uitgebracht en Harry Styles timmert hard aan de weg als acteur. Maar helaas zijn er ook dieptepunten. Vandaag is hartverscheurend nieuws bekend geworden over één van de zangers…

De moeder van Louis Tomlinson is afgelopen woensdag overleden. Louis’ moeder Johannah had leukemie en heeft de ziekte helaas niet kunnen overwinnen. Ze is overleden aan de gevolgen van de ziekte. Dat heeft haar man Dan via een verklaring laten weten aan de media. Johannah is slechts 42 jaar geworden. 

“Het is met een onmetelijk verdriet dat Johannah Deakin’s familie afscheid heeft moeten nemen van Johannah in de vroege ochtend van woensdag 7 december 2016. Begin dit jaar kreeg Johannah te horen dat ze een agressieve vorm van leukemie had die om onmiddelijke en voortdurende behandeling vroeg. We willen vragen om de familie de tijd en ruimte te geven om dit verdriet te verwerken,” staat er in de verklaring. 

Johannah was een grote steun voor de zanger. Ze was zijn grootste fan. Dit is ook de reden dat Louis’ geplande optreden bij X-Factor van aanstaande zaterdag gewoon doorgaat. Dat was een verzoek van zijn moeder. Zayn Malik heeft zijn steun betuigd via Twitter. “Love you bro! Ik bid voor jouw familie. Trots op jouw kracht en ik weet dat jouw moeder dat ook is x,” schrijft de zanger aan Louis.

Wij wensen Louis en zijn familie heel veel sterkte… 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron