News

Gossip Girl(scene) week 49

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Blake Lively toont weer eens aan dat ze onze beste vriendin moet zijn, Kanye West voor het eerst gespot sinds zijn ziekenhuisopname, Lady Gaga onthult heftig detail uit haar leven en naam pasgeboren zoontje van Ashton Kutcher en Mila Kunis eindelijk bekend!

Blake Lively’s lichaam is altijd klaar om het strand op te gaan, maar… dat gaat niet vanzelf. De actrice wordt elke week afgebeuld door personal trainer Don Saladino en tijdens een van de sesies zag ze het zo niet meer zitten dat ze besloot om zich te verstoppen. Zij is niet zo’n celebrity die claimt elke dag een groene smoothie te drinken en elke dag sporten nodig heeft om te kunnen leven. En daarmee toont ze aan dat ze onze BFF moet zijn… zo voelen wij ons ook als we moeten sporten! 

Kanye West is voor het eerst gefotografeerd sinds zijn ziekenhuisopname. Ja, je ziet het goed… hij heeft nu blond haar! Misschien heeft zijn vermoeidheid ervoor gezorgd dat hij het roer volledig wil omgooien? Volgens een insider heeft Kanye inderdaad het licht gezien tijdens zijn tijd in het ziekenhuis. De superster zou zich weer goed voelen sinds hij thuis is en hij wil zich focussen op dingen die hij écht belangrijk vindt. Zo zou hij een studio in zijn woning hebben laten bouwen om te kunnen werken aan nieuwe muziek. En de roddels dat Kanye en Kim gaan scheiden? Helemaal niks van waar volgens goede familievriend Jonathan Cheba. “Ik heb net gefactimed met Kim en Kanye”, zegt hij. “Toen ik de roddels hoorde barstte ik in lachen uit.”

Lady Gaga heeft deze week een zeer openhartige brief aan haar fans geschreven. Hierin onthult de artiest dat ze PTSS heeft, een psychische aandoening die je krijgt na een traumatische ervaring. De zangeres is als jonge vrouw verkracht en heeft daar nu nog steeds last van. “Het kost me elke dag moeite, zelfs tijdens dit album ‘cycle’, om mijn zenuwen in bedwang te houden in situaties die voor de meeste mensen gewoon zijn. Voorbeelden zijn het huis verlaten of aangeraakt worden door vreemden die alleen hun enthousiasme voor mijn muziek willen delen,” schrijft ze in de open brief die is gepubliceerd op haar website. De blondine heeft er ook moeite mee om aan moeilijke momenten terug te denken. “Ik was overwerkt en werd niet serieus genomen toen ik mijn pijn en bezorgdheid deelde.” Ze heeft soms zoveel last van PTSS dat ze soms niet meer kan praten en depressieve gevoelens krijgt. Gaga sluit positief af, ze schrijft dat ze een sterke vrouw is en veel steun krijgt van haar geliefden en fans. Sterkte, Lady Gaga!

Er heerst een ware babyboom in Hollywood. In de vorige Gossip Girl(scene) hadden we maar liefst drie babynieuwtjes, deze week blijft het er bij één. De naam van het pasgeboren zoontje van Ashton Kutcher en Mila Kunis is bekend! Het jongetje heeft de naam Dimitri Portwood Kutcher gekregen. Dat heeft de trotse vader zelf bekend gemaakt op zijn website. De naam is waarschijnlijk gekozen door Mila’s Russische afkomst. Het stel heeft ook al een dochtertje, Wyatt, samen. 

Blac Chyna is sinds de geboorte van Dream Kardashian niet weg te denken uit de Kardashian-familie. Maar een échte Kardashian worden? Daar steken schoonzussen Kim, Khloé en Kourtney een stokje voor. Zij willen niet dat Blac Chyna gebruikmaakt van hun beroemde achternaam. Tja, dat wordt nog een probleempje want het plan is dat de realityster volgend jaar het ja-woord geeft aan Rob… En haar officiële naam is al geregistreerd. Na de bruiloft wil Chyna graag Angela Renee Kardashian genoemd worden. The Wrap ontdekte dat de Kardashian-zussen hier bezwaar tegen aangetekend hebben. Kim, Khloé en Kourtney zouden bang zijn dat Chyna misbruik maakt van hun naam… 

Bron, bron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images