News

Au! Humberto Tan voelt hoe het is om ongesteld te zijn

Elke maand moeten we er weer doorheen: ongesteld zijn. De een heeft er meer last van dan de ander, maar het is hoe dan ook niet leuk. Er zijn zelfs meiden die elke maand zoveel buikkrampen hebben dat ze dubbel klappen van de pijn! Mannen begrijpen er meestal maar niks van. Dat blijkt wel uit de uitzending van RTL Late Night van gisteravond. Humberto Tan voelde hoe het is om menstruatiekrampen te hebben en dat zag er zó uit!

Heb jij weleens te horen gekregen dat je ‘je niet zo moet aanstellen’? Kijkt jouw vriend ook raar op als je krom loopt van de pijn? Mannen hebben geen idee wat vrouwen doormaken als we ongesteld zijn. De pijn verschilt alsnog per vrouw, maar menstruatiekrampen zijn nooit fijn. 

Humberto Tan offerde zich gisteravond op om te voelen hoe het is om menstruatiekrampen te voelen. Er werd een elektro-apparaat bevestigd op zijn onderbuik – waar wij ook altijd pijn hebben – en de pijn werd langzaam opgevoerd. Jep, dit voelen wij dus altijd!

Kijk zelf maar wat er met Humberto gebeurt, maar we kunnen je wel vast verklappen dat hij zulke pijn écht niet had verwacht…

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀