Beauty

Deze prachtige nieuwe collectie van Too Faced Cosmetics moet je even zien!

Goed nieuws voor de echte make-upliefhebbers: Too Faced Cosmetics is met een nieuwe collectie uitgekomen! Aahhh! Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, want we love make-up. Het gaat hoogstwaarschijnlijk wel pijnlijk worden voor je portemonnee, want goedkoop zijn de producten niet. Dit houdt ons echter niet tegen, omdat de collectie genaamd Sweet Peach te mooi is voor woorden! Kijk maar mee.

De Sweet Peach van Too Faced Cosmetics is niet alleen maar qua vormgeving en inhoud gebaseerd op perziken, maar het ruikt ook echt daadwerkelijk hiernaar! Is dit niet geweldig? Deze lekker ruikende make-uplijn bevat 11 producten in totaal. Ze zijn dus allemaal geformuleerd met echt fruitextract en hebben schattige en vooral grappige namen geïnspireerd op de perzik. 

We kunnen al verklappen dat deze collectie perfect is voor in de lente door alle peachy tinten die erin zijn verwerkt. Het is geschikt voor een hele full-face make-up look, omdat het een oogschaduw palette, full-face trio palette, blush en lip-glosses bevat. Meer heb je ook niet nodig voor het creëren van de perfecte peachy make-up look!

 

Je bent natuurlijk ook benieuwd welke producten er allemaal in deze collectie zitten. Hieronder zijn alle producten te zien met daarbij alle prijzen:

Sweet Peach Eye Shadow Collection | €45,67

Natuurlijk kon er in deze collectie geen oogschaduw palette ontbreken. Deze palette bevat 18 verschillende tinten van koraal, bruin en paars, zowel in mat als shimmer

Sweet Peach Glow Highlighting Palette | €39,14

Shine bright like a diamond! Deze palette geeft je de perfecte gezonde glow. Het is een full-face trio met een highlight, blush en bronzer erin. Hiermee kun je gemakkelijk de perfecte basis van je gezicht creëren. 

Papa Don’t Peach Blush | €27,96

Deze mooie peachy blush geeft je wangen de perfecte gezonde kleur en laat ze ook nog eens erg lekker ruiken naar perzik. Yummy!

Sweet Peach Creamy Peach Oil Lip Gloss | €17,71

Too Faced heeft acht kleuren van de Sweet Peach Creamy Peach Oil Lip Gloss lijn uitgebracht met echte perzikolie erin verwerkt. Hiermee worden je lippen zachter en ruiken ze ook nog eens verrukkelijk, naast dat het er prachtig uitziet. 

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images

Must reads 👀