News

YAY! Instagram introduceert nieuwe functie en je kunt ‘m al gebruiken!

Weet jij al wat je aantrekt tijdens de kerstdagen? Je outfit is nu nog belangrijker, want je wil wel een foto delen van jouw look op Instagram. De likes en reacties die je daarop krijgt zijn leuk, maar tóch misten we nog een functie die we wel op Facebook hebben. Maar er is goed nieuws: Instagram heeft die functie nu ook en je kunt ‘m al gebruiken!

Eerst zaten we met een dilemma: moet je nu op alle reacties onder jouw Instagrampost reageren om te bedanken of gewoon niks doen? Op Facebook kan je reacties liken, dat is toch wel een functie die we missen op Instagram. Maar je raadt het al… die functie is er nu ook op Instagram! Jep, het is vanaf nu mogelijk om reacties te liken. Klik op het hartje naast de reactie en de reactie is geliket. 

Dat is niet de enige nieuwe functie die Instagram introduceert. Het socialmediakanaal wordt ‘een veilige plek om jezelf te uiten’ volgens ceo Kevin Systrom. Zo krijg je de mogelijkheid om reacties onder bepaalde foto’s uit te schakelen en kun je anoniem melding te doen van posts die suggereren of laten zien dat gebruikers zichzelf iets aan doen.

Je kunt de nieuwe functies nu al gebruiken. Zorg dat je de nieuwste versie van Instagram hebt geïnstalleerd, dan worden de functies vanzelf voor jou beschikbaar. 

Lees ook: 

Bron