News

Dit gaan de Pretty Little Liars meiden doen nadat de serie stopt

Dit jaar is het dan zover: na zeven uitgebreide seizoenen stopt Pretty Little Liars er echt mee. Onze vijf favoriete actrices hebben nu zeeën aan extra tijd over. Want zo lang in een tv-serie spelen mag dan wel heel leuk zijn, het is ook intens en kost veel tijd en energie. Wat gaan de meiden van PLL nu doen met al deze vrije tijd? Girlscene zoekt het voor je uit!  

Ashley Benson
Ashley is na PLL voorlopig even niet terug te zien op tv of in de bioscoop. Ze last namelijk een pauze in. ”We hebben zo lang gewerkt voor zeven jaar. Ik wil gewoon een paar maanden rust,” vertelde ze in een interview met Alli Rosenbloom van E! News. Ze wil haar vrije maanden besteden aan haar vele hobby’s en de tijd voor zichzelf nemen voordat ze weer terug de showbusiness induikt. Verder onthulde ze in het interview dat ze speciaal voor deze periode naar New York City gaat verhuizen.

Lucy Hale
Lucy Hale gaat zich na PLL helemaal op nieuw werk storten. Ze vindt het jammer dat de serie voorbij is en vertelde aan Lauren Zima van ET dat de laatste scène filmen heel intens was. Maar ze is blij dat ze nieuwe rollen kan uitproberen en meer keuze heeft in wat ze wil doen. Ze bekende wel het ook een beetje spannend en eng te vinden, zo’n nieuw begin. 
Lucy speelt binnenkort rollen in de films Miles en Dude. Of deze films ook in Nederland in de bioscoop komen is nog niet bekend.

Troian Bellisario
Troian vertelde aan Crystal Bell van MTV eerder dit jaar dat ze zich altijd al een beetje een outsider voelde in de showbusiness van televisie. Troians plan na school was namelijk geweest om naar New York City te verhuizen en daar op Broadway aan de slag te gaan. Voor ze ook maar aan één theaterstuk kon beginnen, kreeg ze de enige televisierol waar ze ooit auditie voor had gedaan. Troian is na PLL tot nu toe volledig voor de filmwereld gegaan. Ze heeft in 2016 alleen al in vier verschillende films gespeeld. Wanneer en of deze films ook naar Nederland komen is nog niet bekend.

Shay Mitchell
In een interview met Pheobe Reilly van SELF vertelde Shay afgelopen oktober dat ze zich meer wil gaan focussen op YouTube. Haar kanaal is in de laatste jaren al razend populair geworden, maar voor Shay kan het altijd beter. In 2016 heeft ze naast PLL al in twee films gespeeld en ze is ook deze winter weer te vinden op een filmset. 

Sasha Pieterse
Sasha is vorig jaar ten huwelijk gevraagd door haar vriend Hudson Sheaffer. Nu de drukke dagen van Pretty Little Liars opnames voorbij zijn kan ze zich eindelijk richten op het organiseren van haar bruiloft. Wat ze precies allemaal voor plannen heeft met haar carrière volgend jaar, heeft ze zich nog niet over uitgelaten. Wel is ze alweer gecast voor een nieuwe film waar ze begin 2017 voor gaat filmen. 

Lees ook:

Bron, bron, bron, bron, bron

Beeld: GettyImages