Food

7 hacks om nooit meer te wachten op jouw fastfood-bestelling

Niks is vervelender dan in de rij wachten. Al helemaal bij een fastfoodrestaurant als je super haast en honger hebt. Maar er zijn manieren om dit lange wachten te verminderen. Soms kan je het zelfs helemaal vermijden. Maar hoe doe je dat? Girlscene zet zeven hacks op een rij voor sneller eten en drinken bestellen bij fastfoodrestaurants.

Hulp nodig bij sneller je bestelling krijgen in de McDonald’s, Burger King, KFC of andere fastfoodrestaurants? Geen probleem: Girlscene redt je uit de brand met deze handige hacks! 

Research
Wil je weten hoeveel een bepaald menu kost? Of vraag je je af welke smaken milkshakes ze allemaal hebben? Wacht dan niet tot je bij de kassa bent om het aan de medewerker daar te vragen, want dan duurt het bestellen gelijk veel langer. Doe in plaats daarvan in de rij alvast wat research op je telefoon. Zo maak je van tevoren al een beslissing en ben je tien keer sneller klaar met bestellen. 

Wees specifiek
Vertel tijdens het bestellen gelijk duidelijk welke maten en smaken je wil. Zo hoeft de medewerker die jouw bestelling opneemt niet elke keer je te onderbreken om dit te vragen. Zeker bij grote bestellingen kan dit veel tijd schelen. 

Gelijk bestellen in de drive through
Bestel je vanuit de auto bij de McDonald’s, Burger King of KFC? Groet dan niet eerst de medewerker terug die je bestelling opneemt maar begin gelijk met opnoemen van wat je wil. Meestal is de groet van de medewerker namelijk een opname die voor elke klant automatisch wordt afgespeeld. Dus terug groeten leidt alleen maar tot verwarring. 

Bestel iets standaards
Ben jij iemand die altijd je menu net even anders wil? Zonder drinken of juist zonder friet bijvoorbeeld? Laat deze aanpassing dan voor één keer even achterwege als je haast hebt. Het scheelt meer tijd en gedoe dan je denkt. 

Bestel niks met kip
Zeker bij McDonald’s bestellen mensen gemiddeld gerechten met kip het minst. Meestal moet de kip voor een McWrap of een McChicken daarom nog klaar gemaakt worden, terwijl andere burgers al van tevoren klaar worden gemaakt. Dus als je iets anders bestelt scheelt dat veel wachttijd. 

Eerst uit de rij, dan pas bestelling checken
Check jij ook altijd eerst uitgebreid of je wel alles hebt gekregen dat je hebt besteld? Groot gelijk heb je, want bestellingen worden regelmatig niet exact opgevolgd. Maar doe dit checken alsjeblieft niet voor de kassa. Dit kan voor de mensen achter jou veel tijd schelen en als meer mensen dit laten is dat ook weer een voordeel voor jou. 

Geen drinken vanuit de auto bestellen
Frisdrank en milkshakes kosten ongeveer tien seconden om te maken. Het is de tijd niet waard dus om helemaal door de drive through te gaan en het daar te bestellen. Gewoon even parkeren en het binnen bestellen kan jou en anderen veel tijd schelen. 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock