News

Deze absurde Forever 21 choker is te gek voor woorden

Het was misschien wel het accessoire waarmee je in 2016 gezien wil worden, maar het is misschien ook wel de trend die zo snel kwam én zo snel weer gaat… We hebben het over de choker. Forever 21 is namelijk wel erg ver gegaan met de trend, waardoor sommigen zich nu afvragen of we het niet gewoon helemaal moeten skippen.

Je hebt trends en je hebt trends, maar dat de choker niet here to stay is zoals de skinny jeans blijkt wel nadat Forever 21 de trend wel heel eh… serieus neemt. Ze brengen – sorry – een absurde choker uit en we kunnen aan de ene kant wel begrijpen dat sommigen dit een nekbrace noemen. Want ja, kijk zelf maar:

Meiden die wild zijn van chokers kunnen hun modehart ophalen bij Forever 21. De keten is namelijk dól op de trend en heeft al ja, de meest originele ontwerpen in de winkel gelegd. Mensen op Twitter snappen er in ieder geval niets van en aan hun reacties te zien zijn ze absoluut niet van plan om $25 (omgerekend €23) neer te leggen om deze ‘nekbrace’ mee naar huis te nemen. Check de reacties:

Laten we uiteindelijk niet vergeten dat smaken verschillen. In de Europese webshop is ‘ie alleen niet (meer) te koop mocht je wel interesse hebben.

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock