News

Net binnen: Dit ultieme Hollywoodkoppel is weer bij elkaar!

Relaties in Hollywood zijn moeilijk, dat hebben veel sterren bevestigd. Daarom zou het zomaar kunnen dat een Hollywoodkoppel uit elkaar gaat, terwijl ze nog veel van elkaar houden. We hebben goed nieuws, want een Hollywoodkoppel is na een break weer bij elkaar. Zie je wel, we wísten dat deze twee bij elkaar horen! 

Kourtney Kardashian en Scott Disick zijn weer bij elkaar! Dat hebben meerdere bronnen bevestigd aan E! News. En dat is goed nieuws, want zij zijn voor elkaar gemaakt én hebben drie kinderen samen.

De bronnen vertellen dat ze al een paar maanden bij elkaar zijn. De twee wonen nog niet samen, maar brengen veel tijd met elkaar door. “Ze zijn weer bij elkaar en geven hun relatie nog een kans,” vertelt een insider. Kourtney zou het weer willen proberen, omdat Scott zijn gedrag heeft veranderd. “Hij is softer geworden en feest niet meer”, zegt een bron. “Ze willen echt dat het werkt, vooral voor hun kinderen.”

Het koppel was een paar weken geleden samen op vakantie in Mexico. Toen vermoedde niemand iets, omdat de twee sinds hun break-up alsnog veel samen waren voor hun kinderen. Kourtney en Scott gingen nog zó leuk met elkaar om, dat het voor iedereen duidelijk was dat de twee wel weer bij elkaar moesten komen. En dat is gebeurd! 

Lees ook:

Bron