News

Deze Victoria’s Secret Angel ging zwanger de catwalk op!

Prachtige lingerie, spetterende optredens en jaloersmakende lichamen: gisteravond was het weer tijd voor de legendarische Victoria’s Secret Fashion Show. De Angels leven hier het hele jaar naartoe, ook om ervoor te zorgen dat hun lichaam er helemaal klaar voor is. Met uitzondering van één model… een Angel is in verwachting!

De Fashion Show was weer een groot spektakel. Lady Gaga en The Weeknd traden op, Kendall Jenner en Gigi Hadid liepen de show als Angel en het was Bella Hadids eerste Victoria’s Secret Show – inclusief awkward weerzien met ex The Weeknd. Maar één model steelde in het bijzonder de show. Zij ging zwanger de catwalk op! 

People kondigt aan dat Irina Shayk in verwachting is van haar eerste kindje! Vader is niemand minder dan Bradley Cooper. Dat hebben meerdere bronnen bevestigd. De twee zijn sinds vorig jaar bij elkaar en nu wordt hun liefde bezegeld met een kindje. 

Hoewel Irina en Bradley hun lippen vooralsnog stijf op elkaar houden, verklaart het wel waarom Irina als enige Angel niet met ontblote buik de show heeft gelopen. Het topmodel heeft nog niet echt een babybuik, de zwangerschap moet nog redelijk pril zijn. Eén ding is zeker: dit wordt een prachtige baby!

Lees ook: