Lifestyle

12 typische issues die elk meisje herkent

Meidenproblemen: we komen ze allemaal weleens tegen. De ene periode meer dan de andere, maar over het algemeen is er geen ontkomen aan. Broertjes, vriendjes en ouders vinden ons hilarisch als we over onze problemen klagen. Maar zelf vinden we ze vooral heel irritant. Girlscene zet 12 onbenullige problemen op een rij die elk meisje vast herkent. 

Kleding, make-up, ongesteldheid, diëten en het weer: meiden hebben elke dag veel om druk over te maken. Daarom doen de meesten van ons dat ook volop! 

Make-up dat perfect zit
Zit je make-up eindelijk perfect? Durf je gelijk niks meer aan te raken en houd je iedereen op afstand. Straks wordt het verpest en was al die moeite voor niks!

Ongesteld worden op de slechtste dagen van de maand
Ongesteld worden is natuurlijk nooit leuk en eigenlijk is de timing dus altijd fout. Maar wanneer je ongesteld wordt precies als je iets speciaals had gepland is het extra vervelend. 

Perfect gladde benen krijgen
Scheren, waxen, harsen: het kan allemaal. Maar ontharen gaat zelden in één keer goed. Niks is irritanter dan na de douche er achter komen dat het op een paar plekjes wat minder goed gelukt is… 

Gezond eten
De ene health blogger zegt dit en de andere zegt weer totaal wat anders. Over de eindeloze hoeveelheid websites op het gebied van gezond eten nog niet te spreken!

Regen
Je haar net een halfuur gesteild? Je make-up perfect erop gekregen? Helemaal tevreden… Gaat het regenen zodra je buiten bent en bleek al dat werk voor niks te zijn!

View post on Instagram
 

♥ Een outfit kiezen voor uitgaan
Doordeweeks is het kiezen van een outfit al moeilijk, laat staan voor een avondje uit. Meestal moet er minstens vijf keer omgekleed worden voordat je semi-tevreden bent. 

Dagje zonder make-up
Heb je doordeweeks elke dag make-up op en in het weekend niet? Dan krijg je vast weleens de vraag: ”Ben je ziek?” te horen. Niks is irritanter…

Je heel goed aan je dieet houden, op een paar dagen na
Heb je de hele maand perfect aan je dieet gehouden… word je ongesteld en eet je het in een paar dagen er allemaal weer aan! 

Een badpak of bikini kiezen
In de winkel en de webshop zien ze er allemaal zo mooi uit, maar dat zegt nog niks. Een badpak of bikini voor de zomer kiezen betekent vaak maandenlange strijd. 

Eyeliner
Niks is zo’n precies werkje als eyeliner opdoen. Daarom gaat het ook snel mis. Maar eyeliner bijwerken is vaak een taak waar geen einde aan komt. Frustraties…

♥ Anderen een foto van je laten maken
Sommige foto’s zijn gewoon onmogelijk om zelf te maken. Maar als je het aan anderen overlaat wordt het meestal niet wat je zelf van de foto had verwacht. Toch maar weer terug naar de selfiestick

♥ Sport en yoga-oefeningetjes nadoen
Het lijkt allemaal zo simpel in YouTube-filmpjes en wanneer je instructeur het voordoet. Maar zelf heb je minstens tien pogingen nodig om de oefeningen voor elkaar te krijgen. Laat staan ze soepel laten lijken…

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock