News

Lil’ Kleine onthult heftig detail over zijn relatie met Monica Geuze

Zijn ze nou wel of niet bij elkaar? De relatie tussen Lil’ Kleine en Monica Geuze is op z’n zachtst gezegd geheimzinnig. Maar in de documentaire over de rapper die gisteravond werd uitgezonden, kwamen er tóch schokkende details naar boven. Lil’ Kleine onthult dat hij Monica iets heeft geflikt waar hij absoluut niet trots op is. “Als ze dat bij mij had gedaan, dan weet ik niet of ik het haar had vergeven,” aldus de rapper…

Lil’ Kleine komt veel in het nieuws. Door zijn muziek, maar nog meer door zijn gedrag. Hij werd aangehouden na een ruzie in het vliegtuig, brak na een halve minuut zijn optreden af en verbraste 20.000 euro in een dag. Maar wie is Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, écht? Documentairemaakster Linda Hakeboom probeerde erachter te komen door hem een jaar lang te volgen. Het leverde bijzondere beelden op, waaronder met zijn (ex?)vriendin Monica Geuze. 

In de documentaire zijn de twee in ieder geval nog wel bij elkaar. Gisteravond zagen we dat Lil’ Kleine een Gucci tas voor zijn vriendin koopt. Gewoon, omdat het kan. “Maar het is je vrouw waar je mee gaat trouwen, zo moet je denken. Dan moet geld niet uitmaken”, zegt de rapper. En dan volgt er een onthulling. “En ik heb ook hele stomme fouten gemaakt. Vieze dingen. Als ze dat bij mij had gedaan weet ik niet of ik haar had vergeven”, vervolgt hij. De documentairemaakster vraagt of hij het over vreemdgaan heeft waarop hij zegt: “Ja”, en hij loopt meteen weg. 

Meer wil hij niet kwijt over zijn grote fout. Monica heeft hem het slippertje vergeven, al was dat vast niet gemakkelijk geweest. De vlogger komt later in de documentaire aan het woord, waar ze onder andere praat over hoe zij omgaat met zijn gedrag en slechte imago. Je kunt de documentaire Linda’s Mannen terugkijken via NPO gemist. Het fragment waarin Lil’ Kleine vertelt over vreemdgaan zie je vanaf 26:40.

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

    Must reads 👀