Lifestyle

Jaaaa! One Direction komt bij elkaar

Alsof de muziekgoden alle gebeden hebben gehoord… Er is eindelijk een klein lichtpuntje te zien aan deze donkere, lange tunnel die ‘komen de One Direction jongens ooit nog bij elkaar’-heet. De boyband kondigde begin dit jaar hun break aan en hoewel het langer kan duren dan verwacht was, is het niet forever! Lees snel verder.

Ga er even rustig voor zitten en zet je favoriete One Direction track aan. Wij knallen alvast Drag Me Down uit de speakers, of nou ja… Op het moment van schrijven is het nog vroeg in de ochtend, dus laten we vooral niet overdrijven als het nummer eigenlijk heel zachtjes aanstaat. Anyway, Niall Horan heeft dus bekend gemaakt dat de boys terugkomen. Dat is het goede nieuws, het slechte nieuws is dat het niet nu gebeurt, maar wel in de toekomst.

En hé, dat is ook iets om naar uit te kijken toch? Na jaren non stop albums opnemen, optreden, fans ontmoeten en zingen hebben de jongens absoluut een pauze verdiend. Alleen was het tot nu toe altijd hopen dat die pauze niet een definitieve break zou worden, waar het een paar keer wél op leek. Nu moeten we Niall op zijn blauwe ogen geloven als hij zegt dat One Direction heus terugkeert.


In een interview vertelt hij: “Op dit moment doen we gewoon allemaal ons eigen ding. Iedereen geniet ervan hoe het nu gaat. Harry wilde zijn film doen… Ik denk niet dat iemand zich zorgen om ons hoeft te maken.” En op de vraag of One Direction een comeback maakt is hij stellig. “We komen terug. Het zou stom zijn als we dat niet deden… Belachelijk.” Ja, JA!

Is dit niet precies wat je als fan wil horen? One Direction will be back. De vraag is nu alleen wanneer.

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images