Beauty

3 beautyproducten waarmee je iedere winterse bui overleeft

Vaak zijn we de hele dag aan het vliegen van hot naar her en tussen de lunchafspraken en shopsessies door is het belangrijk dat je make-up op zijn plek blijft zitten. Vooral alls je een lange dag voor de boeg hebt is het fijn als je make-up gedurende de dag #onfleek is. Door één extra stap in je beautyroutine toe te voegen blijft je make-up de hele dag perfect zitten…

Thank God voor primers! Een primer vormt een extra laagje tussen de huid en je make-up. Dit laagje voorkomt dat de huid de make-up opneemt zoals een spons. Daarnaast egaliseert de primer de huid waardoor de foundation mooier én beter blijft zitten. Naast primer voor je gezicht zijn er ook speciale primers voor oogschaduw. Door een oogschaduwprimer te gebruiken komen de kleuren mooier uit en blijft je look langer op zijn plek zitten. Vanaf nu heb je nooit meer uitgelopen oogschaduwvlekken!

Wil je dat je look all day long op zijn plek blijf zitten? Gebruik dan een setting/finishing spray. Schrik niet, je make-up smelt niet door het water. Het water uit de spray droogt namelijk snel op en zorgt ervoor dat je make-up er mooi uit blijft zien. Het beste kun je een primer aanbrengen met je vingers. Eventueel kun je ook een spons zoals een beautyblender gebruiken om primer aan te brengen. Laat de primer even drogen voordat je make-up gaat aanbrengen.

Wij hebben alvast onze favorieten primers onder elkaar gezet. Happy shopping!

GEZICHT

M·A·C Prep + Prime Fix + €17,50


LAURA MERCIER Foundation Primer €39


The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser  €11


Benefit Porefessional primer €34


Max Factor Facefinity All Day Primer €14,94

OGEN


The Balm Put a lid on It primer €17,50

W7 Get Set Base White Pearl
€6,49


Smashbox Photo Finish Lid Primer €20,50


NYX Oogschaduw primer €7,65

SETTING SPRAY


L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist Make-Up Finishing Spray €13,99

Bobbi Brown Face Mist
€28

Maybelline Superstay 24H Setting Spray
€9,30

Lees ook: