Lifestyle

15 awkward momenten die je in de sportschool meemaakt

Oh, oh, de sportschool! Als er iets een zee aan frustraties bezorgt dan is het de sportschool wel. En dan hebben we het niet over het constant uitstellen van naar de sportschool gaan. Nee, vandaag hebben we het alleen over al die awkward momenten in de sportschool waar bijna elk meisje wel een keertje tegenaan loopt. Girlscene zet 15 awkward momenten in de sportschool op een rij. 

♥ Wanneer je van de loopband valt tijdens het rennen (bonuspunten als iedereen het ziet en constant blijven vragen of je wel oké bent… oeps!)

♥ Wanneer je na een heel lange break (lees: maanden niet komen opdagen) de receptionist moeten vragen of je nog wel staat ingeschreven.

♥ Wanneer je flirt met een knappe jongen die je raar aankijkt omdat je helemaal rood en bezweet bent (iets wat je natuurlijk pas later realiseert).

♥ Wanneer je de hele tijd in gevecht bent met je lange haar omdat je voor de zoveelste keer vergeten bent een haarelastiekje mee te nemen (of omdat hij net is stuk gegaan).

♥ Wanneer je probeert al die ingewikkelde sporttoestellen te begrijpen.

♥ Of nog erger: wanneer je al weken denkt dat je een bepaald toestel goed gebruikt, om vervolgens door één van de medewerkers onderbroken te worden tijdens het sporten voor een instructie over hoe het echt moet.

♥ Wanneer je het niet kan laten om heel competitief te worden met de andere mensen in de sportschool (lees: proberen net zo hard te sporten als hen en het maar twee minuten volhouden).

♥ Wanneer je aan het einde van de sportsessie in de kleedruimte erachter komt dat je je make-up toch niet goed genoeg van je gezicht had gehaald (hallo panda ogen!).

♥ Wanneer je per ongeluk een veel te kleine of te grote sportbeha hebt gekocht, maar hem wel elke keer aan blijft doen (die dingen zijn veel te duur om weg te gooien).

♥ Wanneer je je kluisje niet meer open krijgt, omdat je bijvoorbeeld je code bent vergeten, de sleutel kwijt bent of de sleutel er niet meer in krijgt.

♥ Wanneer je je realiseert dat je het sporttoestel dat je in gebruik hebt veel te zwaar hebt gezet en niet meer weet hoe je ervan af/onderuit/tussenuit komt.

♥ Wanneer je totaal faalt in het vermijden van al die sportschoolgangers die een heel andere opvatting van personal space hebben dan jij.  

♥ Wanneer je per ongeluk bij de verkeerde sportles terechtkomt (bonuspunten als het ook een gevorderde les blijkt te zijn – awkwardness ten top!).

♥ Wanneer je bij oefeningen op de mat veel te hard probeert om het niet ongemakkelijk te laten lijken (waardoor het natuurlijk juist wel extra awkward wordt – karma’s a bitch).

♥ Wanneer je beter let op de programma’s die op de grote tv’s in de sportruimte worden uitgezonden dan het daadwerkelijke sporten, waardoor natuurlijk gelijk alles misgaat.

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock

Must reads 👀