Lifestyle

Instagram introduceert nieuwe functie waar iedereen het straks over heeft

Instagram blijft continu in beweging. Worden er geen nieuwe filters toegevoegd, dan komt de app wel met nieuwe functionaliteiten om Instagram nog beter (of aparter) te maken. Maar met de laatste update lijkt Instagram steeds meer een kopie van concurrent Snapchat te worden… Kijk snel verder om erachter te komen wat je nu met de app kunt doen.

Heb je de update al gezien? Zo nee, ga dan nu naar de App Store (of de Google Play Store) om te zien wat Instagram voor je in petto heeft. Om het je iets makkelijker te maken heeft Girlscene alvast een screenshot gemaakt van hetgeen dat nu te gebeuren staat:


Wie op ‘werk bij’ klikt en de app updatet kan dus verdwijnende foto’s en video’s via Instagram Direct sturen. “Stuur verdwijnende foto’s en video’s naar vrienden en groepen. Veeg direct in de camera om het moment vast te leggen en tik op de pijl om het privé te verzenden.”

Update voltooid? Dan zie je via Instagram Direct meteen een how to-filmpje om te zien hoe deze functie te werk gaat. Pluspunten: de foto of video is écht prive en kun je absoluut niet doorsturen. Minpunten: Instagram begint op sommige gebieden beetje bij beetje op een Snapchat kopie te lijken. Daar verdwijnt je foto na 24 uur, dus een heel nieuw idee is het niet… Maar beter goed gejat, dan slecht bedacht? 😉

Lees ook:

Beeld: iStock