Celebs

De 17 meest bijzondere trouwjurken van celebrities

Laten we eerlijk zijn, we betrappen onszelf vaak genoeg op het zoeken naar mooie bruidsjurken op sites als Pinterest. Puur als inspiratie voor als het moment ooit aanbreekt. We kunnen vooral wegdromen bij de prachtige trouwjurken van celebrities. Girlscene heeft voor jou een aantal bruidsjurken van de sterren op een rijtje gezet. Genoeg inspiratie!

Celebrities kiezen opvallend vaak voor bruidsjurken die erg uniek zijn. Vaak zijn bruidsjurken van celebrities van designermerken en let’s be honest, dat willen wij natuurlijk ook als het budget het óóit toelaat. We zien veel verschillende varianten voorbij komen, van korte bruidsjurken tot aan erg vrouwelijke en sexy bruidsjurken. Ben je benieuwd naar de bruidsjurken van celebrities? Bekijk dan snel de beelden hieronder.

Hailey Bieber in Virgil Abloh

View post on Instagram
 

Hailey Baldwin Bieber is de gelukkige die zichzelf wifey mag noemen van tiener-idool Justin Bieber. Hailey trouwde een jurk dat ontworpen is door niemand minder dan Virgil Abloh, oprichter van het streetwear merk Off-White. Om de look helemaal af te maken, droeg de bruid een sluier met daarop de tekst ‘Till Death Us Do Part”. Dit was trouwens niet haar enige trouwjurk. Hailey had maar liefst drie verschillende jurken aan op haar speciale dag.

Priyanka Chopra in Ralph Lauren

View post on Instagram
 

Priyanka Chopra droeg een elegante zijden jurk van Ralph Lauren. Ralph haalde voor dit ontwerp zijn inspiratie uit Priyanka zelf. Toen Nick Jonas zijn aanstaande bruid voor het eerst bij het altaar zag, kon hij zijn ogen maar niet van haar afhouden. Wij snappen wel waarom.

Gwyneth Paltrow in Valentino

View post on Instagram
 

Wij zijn helemaal dol op de bruidsjurk van Gwyneth Paltrow. De actrice zei het ja-woord in een kanten jurk, ontworpen door modeontwerper Valentino.

Keira Knightley in Chanel 

View post on Instagram
 

Keira Knightley is getrouwd met muzikant James Righton. Tijdens haar bruiloft droeg ze een bruidsjurk van Chanel. Niemand minder dan Karl Lagerfeld heeft speciaal voor zijn muze de trouwjurk ontworpen.

Kim Kardashian in Givenchy​

View post on Instagram
 

Iedereen is natuurlijk op de hoogte dat Kim Kardashian en Kanye West al een tijdje gelukkig getrouwd zijn. Je hebt vast de prachtige trouwjurk van Kim op internet voorbij zien komen. Haar trouwjurk werd ontworpen door Riccardo Tisci namens modehuis Givenchy. We kunnen niet om dit prachtige exemplaar heen.

Kate Moss in John Galliano​

View post on Instagram
 

De bruidsjurk van topmodel Kate Moss is ontworpen door John Galliano. Deze prachtige jurk heeft zelfs een plekje gekregen in het Victoria & Albert museum in Londen.

Hilary Duff in Vera Wang​

View post on Instagram
 

Hilary Duff droeg op haar bruiloft een creatie van Vera Wang. Een erg mooie zeemeerminnenmodel dat bestond uit tule en organza met bloemen. Ze ziet er prachtig uit! Helaas hield het huwelijk geen stand…

Solange Knowles in Kenzo en Stéphane Rolland

View post on Instagram
 

Het jongere zusje van Beyoncé stapte in het huwelijksbootje met Alan Ferguson. Op haar grote dag droeg ze een trouwjurk van Kenzo in combinatie met schoenen van Stuart Weitzman. Haar tweede outfit was een jumpsuit met een cape van Stéphane Rolland.

Anne Hathaway in Valentino​

View post on Instagram
 

Anne Hathaway trouwde met Adam Schulman in een opvallende Valentino jurk. Ze droeg een zijden jurk met kant en tule. Om haar look af te maken droeg ze een twenties sluier. Erg uniek!

Audrina Patridge in Pallas Couture

View post on Instagram
 

Audrina Patridge gaf het ja-woord aan hubby Corey Bohan op Hawaï. Ze droeg een mooie en vrouwelijke lange kanten jurk, die haar figuur goed accentueert. Het was een speciale jurk ontworpen voor Audrina door een Australisch label: Pallas Couture. Haar haren droeg ze los en als accessoire voegde ze een bloem toe achter één oor. Een erg romantische look.

Whitney Port in Ashi

View post on Instagram
 

Whitney Port is getrouwd met haar producer genaamd Tim Rosenman. Op haar bruiloft droeg ze een design van Ashi. Ze heeft ervoor gekozen om haar eindeloze benen te laten zien in haar bruidsjurk. Dit is een erg goede keuze geweest, omdat ze er prachtig uitziet!

Lauren Conrad in Badgley Mischka​

View post on Instagram
 

Lauren Conrad draagt een modern en sophisticated bruidsjurk, waarin haar figuur goed uitkomt. Het is een mouwloos model waarin veel kant is verwerkt. Zoals hierboven te zien draagt Lauren een mooie lange sluier, die haar look helemaal afmaakt.

Eva Longoria in Victoria Beckham 

View post on Instagram
 

Eva Longoria liet haar beste vriendin Victoria Beckham haar bruidsjurk ontwerpen. Ze zegt zelf: ‘It was made with love’, erg lief als je het ons vraagt! Victoria Beckham creëerde een zijden crêpe jurk met een moderne uitstraling, waarin Eva’s figuur erg goed in uitkwam.

Nikki Reed in Claire Pettibone​

View post on Instagram
 

Nikki Reed is getrouwd met de welbekende acteur Ian Somerhalder, uit de serie The Vampire Diaries. De actrice koos tijdens deze speciale dag voor een zachte en romantische bruidsjurk, die voor een groot gedeelte bestaat uit kant.

Hertogin Kate in Alexander McQueen​

View post on Instagram
 

Hertogin Kate droeg tijdens haar huwelijk met prins William een prachtige kanten bruidsjurk. De trouwjurk van Kate is ontworpen door creative director van Alexander McQueen genaamd Sarah Burton.

Ciara in Cavalli 

View post on Instagram
 

Ciara is sinds dit jaar getrouwd met footballspeler Russell Wilson. Op haar bruiloft droeg ze een prachtige kanten jurk ontworpen door Cavalli Couture.

Angelina Jolie in Versace

View post on Instagram
 

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn al helaas sinds een tijdje uit elkaar, maar dat neemt niet weg dat haar bruidsjurk erg bijzonder was. Angelina trouwde in een mooie Versace jurk. Ze koos boven haar subtiele jurk voor een vrij opvallende sluier. Het was namelijk versierd met tekeningen van haar kinderen.

Must reads 👀