Winnen

Win: een unieke experience in de Coca-Cola kersttruck + overnachting

[AFGELOPEN] Je hebt winacties en je hebt winacties… Maar deze winacties moet wel één van de coolere acties ooit zijn. Want wait for it: Girlscene geeft in samenwerking met Coca-Cola een unieke experience in de kersttruck (!) weg die je kent uit de commercial. HOE VET IS DAT?! Lees snel verder om erachter te komen wat je moet doen om kans te maken op dit avontuurtje in de Coca-Cola truck.

Heb je ooit de Coca-Cola kerstcommercial gezien en gedacht: wat als ik hierin kon relaxen? Waarschijnlijk niet, maar des te leuker is het dat dit zomaar werkelijkheid kan worden. Je leest het inderdaad goed: je maakt kans op een unieke experience in de kersttruck van Coca-Cola. Op de redactie zijn we totaal niet jaloers dat we niet mee mogen doen aan deze actie…

Om überhaupt kans te maken moet je natuurlijk wel iets doen. Daarom vraagt Coca-Cola het volgende: Bedank jouw kerstheld! Denk bijvoorbeeld aan je moeder die dagen bezig is voor dat heerlijke familie kerstdiner, je vriendin die de hele kerst doorwerkt in de horeca of die lieve vrijwilliger uit het buurtcentrum. Gewone, alledaagse kersthelden die eigenlijk nooit in het zonnetje gezet worden. 

Leg in een video uit waarom hij/zij jouw kerstheld is en maak kans op die unieke experience voor twee personen in de enige echte Coca-Cola kersttruck. #bedankjouwkerstheld En hoe je die vraag beantwoordt of hoe je die video insteekt is iets wat jezelf mag bepalen, maar onthoud wel dat creativiteit wordt beloond. Dus of je nu een Snapchat video maakt en die vervolgens opslaat en doorstuurt naar Girlscene HQ of dat je een coole video in elkaar zet… It is up to you. Zolang je de vraag maar kunt beantwoorden en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Even de belangrijke informatie op een rij:
– Je moet op 8 december beschikbaar zijn, bij voorkeur vanaf einde middag.
– We geven namens Coca-Cola een unieke experience in de Coca-Cola kersttruck weg. Het pakket omvat een verblijf van één overnachting voor twee personen in het Van der Valk Hotel Exclusief in Amsterdam, alsook vervoer vanaf huis naar de kerstruck toe en terug, ontbijt en diner en Coca-Cola frisdranken in de truck (één gevulde ijskast bij aankomst).
– Om deel te nemen aan de actie moet je minstens 14 jaar oud zijn en in Nederland woonachtig zijn. Minderjarigen die een verblijf winnen moeten een schriftelijk bewijs leveren dat zij door hun ouders of legale voogd zullen worden vergezeld. Er zal geen verblijf worden gegeven aan minderjarigen zonder dat hun ouders of legale voogd hen vergezellen.
– Met de winnaars wordt per e-mail contact opgenomen.
– Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.cocacola.nl.

Om nog even je geheugen op te frissen… Dit is toch geweldig?!

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien

Waar moet je jouw video naartoe sturen?
Stuur je inzending zo snel mogelijk naar danique@girlscene.nl o.v.v. ‘winactie Coca-Cola’ en wie weet krijg jij bericht. Veel succes! En ps: het wordt ook gewaardeerd als je Girlscene volgt op YouTube en je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. 🙂

Must reads 👀