Fashion

15 handschoenen en hoofdbanden die je écht warm houden deze winter

Heel leuk hoor, al die winterse accessoires. Maar laten we eerlijk zijn, negen van de tien items zijn helemaal niet kou-proof. Zit je dan op de fiets met hippe handschoenen die je handen laten bevriezen en een toffe hoofdband die niet veel meer doet dan je haar statisch maken. Niet handig! Daarom hebben wij handschoenen en hoofdbanden geselecteerd die jou wél warm houden. Niet geheel overbodig in de winter.

Handschoenen
Als je in de winter op de fiets gaat of een wintersportvakantie in het vooruitzicht hebt, zijn goede handschoenen geen overbodige luxe. En dan bedoelen we handschoenen die je handen daadwerkelijk warm houden ;-). Je weet in ieder geval dat je goed zit met de handschoenen van Sinner. De handschoenen hebben namelijk 100% diervriendelijke donsvulling. Bovendien zijn ze waterdicht én ademend, zo blijven je handen droog en maximaal warm in alle weersomstandigheden.


Winterbreeze Dry-S €64,99 / Mullan Dry-S €49,99


Shames Fleece €17,99 / Addala Dry-S €29,99


Mustang Wanten €49,99 / Sunlight Dry-S €44,99


Wildecat Dry-S €24,99 / Catamount Touchscreen €24,99

Hoofdbanden
Wist je dat ons lichaam veel warmte transporteert naar ons hoofd? Daarom is het zo belangrijk om een muts of hoofdband te dragen. Je wil voorkomen dat je hoofd – en daarmee je hele lichaam – te veel afkoelt, en door een hoofddeksel te dragen zorg je ervoor dat de warmte niet verloren gaat en warmer blijft. In de hoofdbanden van Sinner is zachte fleece verwerkt, waardoor hij niet alleen warm is maar ook heel comfortabel zit.


Danbury Headband €14,99 / Princetown Headband €14,99


Dawson €19,99 / Fernie €19,99 / Crotched €19,99


Taos Cap Headband €17,99 / Cima €12,99 

Must reads 👀