Fashion

Hoera: deze pop-up store opent binnenkort in Amsterdam

Shoppen: met stipt op één onze favoriete hobby. Uren door winkelstraten struinen op zoek naar het perfecte truitje, om vervolgens thuis al je items trots uit te stallen. Dat blije gevoel herkennen waarschijnlijk alle fashionista’s onder ons wel ;-). Goed nieuws, want binnenkort opent er een pop-up store waar onze fashionharten sneller van gaan kloppen.

Hotel De Hallen in Amsterdam organiseert voor de tweede keer ‘Zolder47’. Wij horen jou al denken, ‘Wat is Zolder47? Nou, dat is dus iets super leuks! Het is namelijk en pop-up concept store in de lobby van Hotel De Hallen. Dit betekent dat het een tijdelijke winkel is waar jij heel gave items kan scoren waar waarschijnlijk niemand anders in jouw klas mee rondloopt.

Arjen van den Hof, eigenaar van verschillende hotels in Amsterdam heeft alle zolders van deze hotels afgestruind om voor jullie de mooiste vintage- en fashion items bij elkaar te verzamelen. Het leuke is dat onder andere deze items te koop in deze tijdelijke concept store! Hoe leuk is het om een vintage fashion item te combineren met andere items uit jouw kast? Het geeft jouw outfit definitely een upgrade! Wedden dat niemand anders eenzelfde stuk in de kast heeft hangen? Hoe cool is dat.

De pop-up concept store is geopend van 16 december tot en met 18 december van 10:00 uur tot 18:00 uur in Hotel De Hallen in Amsterdam. Je kan met cash geld betalen of pinnen.

Ben jij nog niet uitgeshopt?
Ga dan nog even los in het centrum van Amsterdam! Hoe leuk om er één groot shopweekend van te maken? Combineer het met een verblijf in één van leukste design hotels van Amsterdam. De Negen Straatjes zijn op loopafstand, hier slaag jij absoluut voor al jouw cadeaus.

Hotel De Hallen heeft nu een exclusief arrangement met welkomstdrankje, luxe kamer, uitgebreid ontbijtbuffet en een boekje met tips waar jij het beste kunt shoppen in Amsterdam. Hoe leuk is dat? Je boekt al een kamer vanaf €59,- per persoon en is geldig van 12 t/m 23 december 2016.

Lees ook:

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel de Hallen

Must reads 👀